2011? Rok změn

Scarlett Johansson
Ačkoli se proslavila jako blondýnka, nemá herečka problém přejít i na temnou stranu. Pro roli černé vdovy v novém akčním filmu The Avengers jí kadeřníci vykouzlili na hlavě tmavě zrzavé lokny. Teď už je Scarlett zpátky u své původní barvy. Jak se vám líbila víc? Jako smyslná zrzka, nebo sexy něžná blondýna?

Evan Rachel Wood
Dvě premiéry snímku Mildred Pierce, dva rozdílné looky. Zatímco na newyorském červeném koberci se bývalá přítelkyně Marilyna Mansona objevila s dlouhými vlnitými vlasy a temně rudou rtěnkou, na premiéru během benátského filmového festivalu už měla pixie cut a make-up à la šedesátá léta.

Eva Mendes
Smyslná brunetka svůj styl nemění léta. Proč taky. Funguje výborně a ulovila na něj i momentálně jednoho z nejžádanějších a nejnadanějších fešáků Hollywoodu Ryana Goslinga. Pro natáčení snímku Holly Motors ale vlasy obarvila narudo, vyčesala do výšin Amy Winehouse, které velmi zdařile konkurovala i černými linkami kolem očí. Pokud se o zesnulé zpěvačce bude točit film, hlasujeme pro Evu v hlavní roli.

Dianna Agron
Hvězda megaúspěšného seriálu Glee dala na začátku roku 2011 vale dlouhým romantickým vlnám a ‚klasickému‘ hollywoodskému make-upu a vydala se na cestu rebelky. Rozcuchané mikádo okořenila ofinou, jednu dobu kvůli své roli nosila i zářivě růžovou hřívu. Také její líčení se změnilo. Pečlivě vykreslené tekuté linky vystřídaly metalické stíny.

Jonah Hill
I muži mohou během roku projít neuvěřitelnou změnou. Jednu takovou předvedl americký komik Jonah Hill. Poté, co korpulentní herec na place při natáčení snímku Moneyball potkal Brada Pitta a měl s ním pár rozhovorů na téma ‚ve zdravém těle zdravý duch‘, rozhodl se, že kila shodí. Povedlo se. K nově nabyté hubené postavě přibyly i kontaktní čočky a nový, gentlemanský účes. Má Hollywood novou posilu na poli lamačů srdcí?

Lindsay Lohan
Ne, look Lindsay se za poslední rok výrazně nezměnil. Stále dlouhé blond příčesky a poměrně jemný make-up. Poprask ovšem způsobil hereččin úsměv. Její dokonalý chrup na chvíli vypadal jako chrup obyčejného smrtelníka. Zažloutlé zuby s mezerami ale záhy opět nahradily do řady vyrovnané perličky.

Drew Barrymore
Nedávno opět zasnoubená herečka začala rok 2011 vystínovanými blond vlasy ve stylu ombré hair. A vypadala skvěle. Aby prokázala, že je opravdový chameleon, na konci roku si přebarvila hřívu na zářivě zrzavou a místo žehličky sáhla po kulmě. A opět jí to zatraceně sekne.

Abigail Breslin
Pamatujete si ještě tu malou ošklivou a baculatou holčičku, která se ve filmu Malá Miss Sunshine (doporučujeme) chtěla proměnit v královnu krásy? Vypadá to, že se jí to nakonec přece jen povedlo. Dětská herečka se proměnila v mladou dámu, odhodila brýle i tmavé vlasy a v roce 2012 může směle konkurovat vrstevnicím, jako jsou sestry Fanningovy, Chloë Moretz či Hailee Steinfeld.

Beyoncé
Je třeba zmiňovat, jaká velká změna pro zpěvačku a občasnou herečku v roce 2011 nastala? Těhotenství ji sice nezbrzdilo v pracovním tempu, její šatník však ovlivnilo hodně. Beyoncé také rovné medové vlasy podbarvila přirozenou tmavě hnědou a dala přednost plným hustým loknám. Velmi přirozený look, který jí k mateřství perfektně sedí.

Ginnifer Goodwin
Hvězda seriálu Once Upon a Time, kde ztvárňuje v zakletém městě křehkou Sněhurku, na začátku roku ostříhala záplavu tmavě hnědých vlasů a na červeném koberci předvedla klučičí look. Teď se ale opět vrací k ženštějšímu sestřihu a vlasy nechává odrůstat do mikáda. A možná i dál, třeba nás na konci roku 2012 čeká další velká změna.

Katy Perry
Jednou z největších proměn prošla za uplynulý rok jednoznačně Katy Perry. Černé dlouhé lokny postupně nahrazoval kratší sestřih, přes nějž se přelil zářivě růžový odstín. Teď i ten odezněl a brzy rozvedená zpěvačka se vrátila ke své přirozené barvě – blond. Mikádo občas okoření proužkem barvy.

Ben Affleck
A máme tu dalšího muže. Velká změna proběhla u amerického herce a scenáristy Bena Afflecka. Nejenom že bude už potřetí táta, ale hlavně – u herce jsme v průběhu let byli až notoricky zvyklí na krátký sestřih a pečlivě oholenou tvář. Kdo by řekl, že ještě víc sexy bude s nedbale rozcuchanými delšími vlasy a zarostlými tvářemi?

Leighton Meester
Stejně jako její seriálová postava Blair Waldorf, i Leighton má ráda drama. Tedy alespoň pokud se týká oboru krásy. Výraznou změnu předvedla, když z jemně plavých pramínků přešla na čokoládově hnědou a jako bonus těsně pod obočím zastřihla ofinu.

Blake Lively
Ani další hvězda seriálu Gossip Girl se v roce 2011 nebránila změnám. Své husté dlouhé vlasy sice nezkrátila, zato se pustila do barvení. Pro Blake typické blond vlasy na pár týdnů změnily barvu na světle zrzavou. Vše pro  roli ve filmu Hick. Po konci natáčení se ale Lively vrátila ke své přirozené barvě.

Taylor Swift
Husté kudrnaté vlasy, kterými je country princezna proslulá, na konci roku vystřídaly rovné prameny. Změnychtivá Taylor si nadto nechala zastřihnout jemnou ofinu, která dokonale lemuje její něžný obličej. Uvidíme, jak jí v roce 2012 nový look vydrží!

2011? Rok změn