"Nedávám si žádné české jídlo. Rodiče stejně vaří zdravě hlavně zeleninu a já si na českou kuchyni obecně nepotrpím, je pro mě většinou hodné těžká. Žiju a jím zdravě. Doma v Americe si třeba dělám štrůdl, ale pšenici nahrazuji špaldovou nebo fazolovou moukou. A o Vánocích v Americe opět připravím zdravou verzi českého bramborového salátu."
1. Salát z restaurace Jack’s Wife Freda
2. Turecký čaj v Istanbulu
3. Domácí dýňový koláč
4. Bezlepkové kakaové palačinko-wafle, bez cukru, s banánem, malinami a kokosem
5. Bavorské vdolky, návrat do dětství a můj jediný úlet
6. Salát se špenátem a sýrem feta
7. Vajíčka k snídani
8. Avokádový sendvič
9. Bagel s avokádem a lososem v údolí Nappa
10. Skopové s karamelizovanou cibulí, rajčaty, mozzarelou a skleničkou merlotu
11. Salát ze zelené rýže, nektarinek, kukuřice a sýru feta
12. Okurkový salát
13. Ovesná kaše s jahodami a kokosem