10 kousků kosmetiky, které bychom si přály dostat

Text: Klára Dedková

Připravili jsme pro vás galerii dárků, kterými potěšíte většinu žen. Ať už vyberete paletku, designové štětce na make-up nebo nádhernou rtěnku, nešlápnete vedle. Každá z nás miluje dárky i kosmetiku a je jedno, zda jsou právě Vánoce nebo oslava narozenin. Dárek se hodí kdykoliv. Tak do toho! Stačí jen zabalit.

Paletky

Nespočet barev poskládaných do těch nejkrásnějších variací, jež vás napadnou, nadchnou úplně každého. Darováním paletky zkrátka nešlápnete vedle. Ať už jde o oční stíny, rtěnky nebo tvářenky. Nádherné balení radost z dárku ještě zdvojnásobí.

Parfémy

Která by je nemilovala. Navíc výběr není vůbec složitý. Stačí si opsat název toho oblíbeného, který vaše milá používá. Pokud ji chcete překvapit, v galerii jsou dva parfémy, které se musí líbit i vonět každé. Navíc jsou hitem letošního roku a mají krásné flakonky.

Kosmetické vychytávky

A co třeba darovat něco praktického, ale zároveň krásného a kosmetického? Našli jsme  štětec i elektrický čistící kartáček, který si oblíbí každá žena. Zvláště pak ta, co o sebe pečuje a má ráda věci, které jí usnadní líčení či čištění pleti.

Všechny tipy najdete v naší galerii. Ať vaše dárky vykouzlí co největší radost!

TOP výběr podle Elle Beauty Club