5 kosmetických produktů od Lancôme, jež si váš muž oblíbí

Text: Klára Dedková

Bez kvalitního balzámu na rty a krému na obličej by se neměl obejít jakýkoliv muž. Ač se za používání speciálních kosmetických produktů někteří spíše stydí, výsledky jejich pozitivních účinků se dostaví velmi brzy. Vybrali jsme pět produktů, jež by vašemu partnerovi neměly chybět na kosmetické poličce. Jen doufáme, že na ní zbyde trošku místa i pro ty vaše. Znáte to, začíná to u jednoho a končí to závislostí.

Balzám na rty Nutrix

Pomád na rty není nikdy dost. Zvláště v zimním období, kdy rty mají tendenci se více vysušovat a praskat. Ani mužské rty nejsou výjimkou, a proto není ostuda, když si pánové pořídí balzámy na rty, které jejich rty udělají sametově hebké. Je nám jasné, že obyčejným balzámem je neohromíte. Zkuste jim proto pořídit Lancôme Nutrix s nímž se skamarádí velmi rychle.

Fluid Men Age Fight

Tento protivráskový fluid je určen pro zlepšení kvality mužské pleti. Doporučujeme ho všem typům pleti, u kterých se objevují první vrásky. Lancôme Men Age Fight je účinně redukuje a navíc pleť osvěží i hydratuje. Víme, že muži nemají času nazbyt, a tak se velmi rychle vstřebává, přičemž nemastí pleť ani neucpává póry. Stačí malé množství jemně vklepat a známky stárnutí i únava v obličeji budou minulostí.

Hydratační balzám Men Hydrix

Krém, jenž dodá pleti svěžest i potřebnou hydrataci, nanášejte nejlépe ráno i večer. Díky svému nedráždivému složení je balzám možné použít i jako přípravek po holení, protože dodá mužské pleti zvláčňující a zklidňující péči.

Oční krém Men Rénergy 3D

Okolí očí o nás prozradí mnohé. Do jaké míry jsme unavení, jak zdravě se stravujeme, či jak staří jsme. Luxusní oční krém Lancôme Men Rénergy 3Dhydratuje, vyhlazuje oční okolí a redukuje mimické vrásky i tmavém kruhy pod očima. Zmírňuje otoky kolem očí a dodává jim rozjasněný mladistvý pohled.

Pěna na holení Lancôme Men

Přípravek na holení snad ani nemusíme představovat. Kromě toho, že krásně voní, usnadňuje skluz strojku po tváři a zamezuje podráždění pleti. Pokožka vašeho muže bude tak sametová jako samotná pěna Lancôme Men. Ne že mu ji budete potají brát!

Produkty podle ELLE Beauty Club