5 řasenek, které musíte vyzkoušet

Ať jdete na večírek nebo jen na procházku s rodinou, na řasenku nikdy nezapomenete. Někdo ani tehdy, když jde vynést odpadky. Pár tahů tímto kouzelným nástrojem nás totiž ihned udělá krásnějšími. Žádný druh dekorativní kosmetiky nedokáže tak výraznou změnu. Zvýraznění řas nejen, že opticky zvětší oči, ale podtrhne jakousi ženskost, kterou máme každá v sobě. Stejně tak jako vysoké podpatky, šaty nebo rozpuštěné vlasy a rtěnka. Jelikož řasenek není nikdy dost, přinášíme pět nejlepších, které musíte vyzkoušet. Jen pozor, abyste přes své nové dlouhé řasy viděla, jak z vás okolí nemůže spustit oči.

 

  • Lancôme Hypnôse Volume-à-Porter

 

Hypnôse patří už mezi legendy mezi řasenkami. Asi nejlepší objemová řasenka vám zařídí perfektně oddělené řasy, dechberoucí objem a dlouhou výdrž. Skoro se až zdá, že ji nebudete chtít ani odlíčit. Pokud se tak rozhodnete (a rozhodně byste měly), odlíčit jde bez problémů.

 

  • Giorgio Armani Eyes to Kill

 

Kromě krásného a minimalistického obalu nás na této řasence baví také asymetrický kartáček, který je zkrátka klasikou, která nezklame. Technologie Micro-fil kombinuje mikrovosky a precizní účinné látky. To vám zaručí plné, silné a dokonale prohnuté řasy od kořene ke konečkům. Jak název napovídá, prostě „Eyes to kill“.

 

  • Yves Saint LaurentMascara Volume Effet Faux Cils

 

Luxusní řasenka, která je svým složením vhodná i pro citlivé oči, dokonale natočí vaše řasy a díky její jemné konzistenci umožní nanášet i několik vrstev na sebe. Navíc obsahuje minerální pigmenty, jež barvu rozprostřou rovnoměrně. Příjemným bonusem je vůně, která je při každém nanášení zkrátka návyková a velmi příjemná.

 

  • Helena Rubinstein Surrealist Everfresh

 

Na našem seznamu nesmí chybět produkt značky, která vyrábí prémiové kosmetické přípravky určené na stárnoucí pleť. Právě tato řasenka bude k vašim řasám šetrnější a díky své patentované technologii Everfresh vydrží opravdu dlouho. Jde totiž o nevysychající náplň, která je tajnou ingrediencí této řasenky.

 

  • Urban Decay Perversion

 

Perversion jsem vyzkoušela nedávno a koupila jsem si ji hned znova. Splnila všechna má očekávání. Objem, délku i dlouhotrvající barvu a výdrž bez jakéhokoliv rozmazání. I přes to si ale myslím, že je výběr řasenky velmi individuální a záleží na každé z nás, jak nám bude vyhovovat. Proto je dobré jich vyzkoušet více. Ale tyto v námi vybraném seznamu jsou nutností. Jsou totiž vyhlášené a to nejen mezi módními redaktorkami.

5 řasenek, které musíte vyzkoušet