5 rozjasňujících produktů, které budou zářit za vás

Vyhlížíte už nedočkavě dovolenou a každé ráno se perete s tím, co si obléct, protože ve všem si přijdete mdlá ? Oblékněte si tyhle highlitery a oni budou zářit za Vás.

  1. Lehký pocit na tvářích, to je pudrový rozjasňovač Yves Saint Laurent Couture Highlighter, který Vás okamžitě projasní a ostatní oslní metalickým leskem. Doporučujeme použít namokro, barva tak bude intenzivnější.

  2. Přirozeného vzhledu a jasu docílíte přimícháním trocha Lancôme Custom Glow Drop do svého oblíbeného podkladu. Kdyby i to nestačilo, naneste produkt přímo na pokožku a rozetřete. Uvidíte to kouzlo.

  3. Výhoda Giorgio Armani Neo Nude A-Lines spočívá právě v jeho nanášení. Sametový aplikátor nanese přesně takovou dávku produktu, jakou si sami zvolíte. Složení je na bázi vody, která okamžitě splývá s pokožkou a vytváří zdravou a zářící pleť.

  4. Jestli už se opravdu nemůžete dočkat léta použijte NYX Away Glow Liquid Booster: Váš look bude vypadat jako byste se právě proběhla po náplavce. Lze použít samostatně nebo jako podkladová báze.

  5. A poslední NYX Away We Glow Strobing Cream, s kterým se bude třpytit i v té nejtemnější kanceláři. Jeho super lehká textura s perleťovým finišem, který pleť nejen rozzáří, ale i hydratuje, vás prostě dostane. Vybrat si můžete mezi odstínem růžové nebo do zlata.