5 vychytávek, které nás baví u značky Yves Saint Laurent

Každá značka má ikonické produkty, které ženy po celém světě milují. Jen pár z nich je ale skutečně legendárních a jejich postavení na trhu se prostě nemění. Navzdory neustálým inovacím i objevům se zkrátka drží na nejvyšších příčkách popularity. A francouzská značka Yves Saint Laurent jich má hned několik. Jaké patří mezi vaše nejoblíbenější? Tady je náš seznam:

1. korektor Yves Saint Laurent Touche Éclat

Používají ho snad všechny vizážistky, které známe. A upřímně se jim vůbec nedivíme. Tahle zázračná tyčinka si poradí se zakrytím všech drobných nedostatků a díky tvaru aplikátoru je perfektní volbou hlavně pro oblast kolem očí, rtů a nosu. Navíc má rozjasňující schopnosti a přesto pleť skvěle zmatní.

2. řasenka Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils

Slovo objem dostává v podání této řasenky zcela nový rozměr. Tahle vysoce objemová řasenka zajistí vašim řasám mimořádně intenzivní a dramatický pohled. Navíc jim dodá výraznou barvu, kterou zafixuje na dlouhé hodiny. 

3. tekuté oční linky Yves Saint Laurent Couture

Pokud se zajímáte o aktuální beauty trendy dobře víte, že kočičí pohled očí a výrazné linky jsou tu zpět. Je jen na vás, jestli vsadíte na klasický odstín černé nebo se zkusíte víc odvázat (třeba s modrou nebo žlutou), díky extra tenkému štětečku si snadno zvýšíte preciznost linek. Navíc tyhle linky rychle zasychají a vydrží opravdu dlouho bez jakéhokoliv rozmazávání. Jejich bonusem ale je, že vyživují, posilují řasy a urychlují jejich růst.

4. pečující rtěnka Yves Saint Laurent Volupté Tint-In-Balm

Tahle rtěnka je prostě zázrak! Zvlášť pokud vás neustále trápí vysušené rty a balzám vám nechybí v žádné kabelce. Revoluční pečující rtěnka je ideální kombinací vyživujícího balzámu, který přináší jasnou a lesklou barvu. A všechny ty odstíny! Nás nejvíc baví barvy Call Me Rose, Play Me Fuchsia a Touch Me Red.

5. hydratační make-up Yves Saint Laurent Youth Liberator 

Schová nedokonalosti pleti, zajistí pevnější, hladší, jasnější a jednotnější vzhled. Ale to nejdůležitější je, že tenhle revoluční make-up obsahuje omlazují serum a poskytuje pleti tak kromě jednotného vzhledu také hydrataci po celý den. A navíc obsahuje silný ochranný faktor, který dokáže pleť chránit proti paprskům UVA a UVB.