Co nás kromě módy baví na přehlídce Marca Jacobse?

Text: Klára Dedková

Marc Jacobs, FW18 make-up: je rozjasňující, mladistvý a laděný do růžova. Nemůžeme z něj spustit oči a slušet bude i vám. Jak to udělat, abyste vypadala jako od make-up artistky Marca Jacobse, Diane Kendal?

Dominantou jsou linky

Někdo je zvládne za minutku, jiný se je nenaučí dělat za celý život. Jedné sluší, druhé ne. Kouzlo je ve tvaru, délce a cviku. Neztrácejte trpělivost a používejte klidně ty barevné. Modelka na mole Marca Jacobse je však věrná klasice a nebojí se vnitřního koutku. Zkuste třeba linky od Benefitu They’re real

Tváře i oči v jednom odstínu

Nebojte se použít produkty, které nejsou primárně určeny na tu část obličeje, kterou potřebujete. Zkuste oční stíny použít jako rozjasňovač nebo rtěnku místo tvářenky. Pro tento look vyzkoušejte například tvářenku od Lancôme Blush Subtil v odstínu Brun Roche a to nejen na líčka, ale také na víčka. Budete růžová od hlavy až k patě, ale o to tady přece jde. 

Rty k nakousnutí

Lesklé a v odstínu právě utržených broskví. Nic neladí k růžové tak skvěle jako opět růžová a proto na své rty naneste lesk v tom nejšťavnatějším odstínu, který najdete. My doporučujeme dlouhotrvající rtěnku a lesk na rty 2 v 1 Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine Oil-In-Stick v odstínu 105 Corail Esquisse. 

Tak co? Máte už nakročeno na přehlídkové molo Marca Jacobse? Nebojte se, hodí se nejen tam, okouzlíte tím kdekoliv. 

3 produkty pro look z přehlídky Marca Jacobse: