SOUTĚŽ: Vyhrajte dárkový set vůně a sluchátek od Emporio Armani

Doba, kdy byla sluchátka určená jen k poslechu hudby jsou už naštěstí dávno pryč. Dnes už platí za šik módní doplněk, který může skvěle vyladit každou image. A podobně je na tom i váš parfém. Měl by vyjadřovat vaši osobnost i váš styl. Proto máme obrovskou radost, že v dnešní soutěži můžete zkombinovat perfektní funkčnost a styl, který zapadne ke každému dress code a zasoutěžit si o skvělý dárkový set vůně a sluchátek Emporio Armani Stronger with You.

Pánská toaletní voda Giorgio Armani Emporio Stronger With You je energická vůně pro moderního muže. Ten, který ji nosí, žije přítomností a je sebevědomně elegantní. Ve vrchních tónech zní jasně směs kardamonu, růžového pepře a fialkových lístků. V srdci vůně vládne šalvěj, která symbolizuje nekonečné mládí. Smyslná vanilka se v základu pojí v láskyplném objetí se sladkým kaštanovým akordem a podléhá neodolatelné přitažlivosti pižma.

Pánská toaletní voda Armani Emporio Stronger With You vznikla v páru s dámskou verzí Armani Becuase It’s You. Vůně se navzájem doplňují a společně tvoří dialog vůní pro ni a pro něj.

Co musíte pro výhru udělat?

Stačí nám odpovědět na otázku:

Jaký fixační sprej použila vlasová stylistka ve videu Trendy účes na party s Monikou Marešovou?

Odpověď najdete ZDE.

armani

POZOR!!! POZOR!!! POZOR!!!

Abychom vás mohli zahrnout do slosování, odpovídejte nám prosím v přiloženém formuláři (níže). Komentáře, které jsou pod článkem bohužel nemůžeme do slosování zahrnout.

Děkujeme!