Hairstyle inspo: 5 trendů, které si nenechte ujít

Vlasové trendy letošního léta navozují pocity nostalgie – jsou inspirované léty minulými za účelem najít svůj styl budoucnosti. Inspirujte se stylingem celebrit. Zaručujeme, že všechny jsou ultralehké a rychlé na provedení. My v redakci ELLE milujeme všechny!

Dvojitá spona

Do tohoto trendu jsme se zamilovali na prohlídkách Versace. Je skvělý pro všechny typy vlasů, máte ho hotový za pár minut a váš celkový look výrazně oživí. Postačí vám dvě obyčejné spony do vlasů, které si rovnoběžně připněte za uši. Vlasy nechte vyžehlené a cestičku si upravte do středu. Inspirujte se Gigi Hadid.

Čelenka

Nesmrtelný hairstyle Blair Waldorf je zpět! Navíc díky své praktičnosti si tento doplněk ihned zamilujete, vybrat si můžete ze širokého množství designů. Chiara Ferragni je známá svou oblibou čelenek, jež kombinuje k elegantním outfitům, ale také při každodenním nošení. ELLE doporučuje i jako řešení „bad hair day“.

Šátek

Na krásný letní účes vám postačí jediný doplněk – šátek či bandana s barevným potiskem. Jednoduše si udělejte kulatý drdol dozadu, šátek obvažte dokola a udělejte uzel. Stylové, jednoduché a praktické, co víc si přát. Inspiraci hledejte u Elsy Hosk.

Gumička

Legendární scrunchie z devadesátek jsou zpět! Seženete je v různých verzích, třeba i high-fashion variantu od Balenciagy. Doporučujeme taky v luxusním hedvábném nebo sametovém provedení. Podívejte se do galerie, jak z gumičky udělala pamětihodný kousek Bella Hadid.

Copánky

Oprašte své dovednosti z dětství a pusťte se do zaplétání! V kurzu je kromě jiného také fishtail, který si objevil i na přehlídkových molech Chanelu. Třeba si takhle jednoduše z culíku udělejte krásný cop, na nějž si uvážete ministužky stejně jako Stella Maxwell. Čím delší vlasy, tím lépe. Wow-efekt docílíte kouřovým líčením.

 

Podívejte se, jak nové vlasové trendy nosí celebrity: