Jak si usnadnit konečný hairstyling?

TEXT : KAROLÍNA WERNEROVÁ 

Úkolem vlasové kosmetiky pro konečnou úpravu a styling vlasů je vytvořit co nejdokonalejší účes, který zvýrazní krásu, lesk a vitalitu vašich vlasů. Jelikož nejčastější požadavky na stylingové produkty je zpevnění, fixace a prodloužení trvanlivosti účesu, ochrana nebo dodání objemu a lesku, připravili jsme si pro vás produkty, které dostanou z vlasů to nejlepší a přitom je vyživí a chrání.

Vlasový styling je snadný a rychlý, pokud k tomu použijete ty správné produkty :

LAKY  

Dodávají zpevnění a větší objem. Kromě toho vlasy chrání před nevítanou vlhkostí a nepříznivými vlivy. Matrix Total Results Amplify s maximální kontrolou pro extra silné zpevnění a hebký lesk.

TUŽIDLA

Lehká konzistence, která stačí vetřít do vlasů a výsledek je pevný účes, který má objem a pružnost. Kérastase Densifique Densimorphose zpevňující péče pro bohatou texturu ve formě pěny. Zamilujete si jeho optické zhuštění a nadýchanost vlasů.

SPREJE

Pomáhají rozčesat, vytvořit objem či fungují jako podpora vlnění. A k tomu dodávají lesk a výživu. Shu Uemura Wonder Worker multifunkční péče na vlasy, zvyšující přirozený lesk, fixuje účes a dodává objem od kořínků.

GELY

Záležitost spíše mužského rodu, ale i my ženy s ním můžeme vytvořit žádoucí mokrý vzhled. Doporučejeme spíše na kratší vlasy, dlouhé vlasy slepuje. Redken Smooth Velvet Gelatine 07, gel pro podporu objemu a lesku vyfoukaných vlasů, dodá dokonalý objem a tvar.

POMÁDY  

Nezasychající a díky tomu lze použít i na delší vlasy. Výsledkem je přirozeně lesklý finish. Shu Uemura Clay Definer, spolehlivě a silně modeluje vlasy a má dlouhotrvající efekt.

PUDRY

Máte mastné vlasy bez objemu ? Tohle je zázrak přímo pro Vás. Stačí jemně vsypat do vlasů a zapracovat. Redken Texturize Powder Grip 03 dodá vašemu účesu objem a dokonale dotvaruje strukturu i složitějšího účesu.

PASTY A HLÍNY

Jestli chcete matný finiš, sáhněte po pastách jsou typické tím, že nezatěžují vlasy a nezanechávají tvrdý účes. Kérastase Densifique Baume Densité Homme, udrží tvar vašeho účesu po celý den!

OLEJE

Omezují třepení, uhlazují, regenerují a dodají vlasům potřebou výživu a vitamíny. Kérastase Chronologiste, vlasový parfémovaný olej, provoní vlasy dlouhotrvající vůní, navrženou Albertem Morillasem.

KRÉMY

Vhodné spíše pro lehký styling vlasů a k ochraně či výživě vlasů. Nemají totiž silné fixační vlastnosti. Shu Uemura Cotton Uzu, stylingový krém pro podporu vlnitých vlasů s nádhernou vůní.

OCHRANA

Každodenní namáhání a vysoušení vlasy ničí a proto, je ochrana vlasů před každou tepelnou úpravou nezbytná. Kérastase Discipline Keratine Thermique, termoochranné mléko vlasy ošetřuje, vyhlazuje a chrání je před negativními vlivy tepla při fénování. Chrání také proti vlhkosti a krepatění během dne.