JAK VYZRÁT NA SUCHOU PLEŤ

Text: Patricie Emingerová

Spousta z nás, zvlášť teď po zimě, bojuje se suchou pletí. Základem je naučit se skincare rutinu, díky které pleť důkladně vyčistíme, hydratujeme a vyžívíme do hloubky.

  • KHIEL` S CLEANSING OIL - Midnight recovery 

Čistící olej na odličování s levandulí a pupalkovým výtažkem. Jeho lehká olejová textura se po smíchání s vodou přetvoří na jemnou emulzi, která pleť krásně vyčistí a vytáhne z ní veškeré nečistoty. Navíc je šetrný k očnímu okolí a nedráždí citlivá místa.

  • DERMALOGICA SPECIAL CLEANSING GEL 

Čistící pěnivý gel, vhodný pro všechny typy pleti, s obsahem rostlinných výtažků se zklidňujícím účinkem, odstraní nečistoty bez pocitu napjaté a suché pokožky.

  • DERMALOGICA MULTI-ACTIVE TONER 

Směs aloe vera, levandule, máty a arniky pleť zjemňuje a připravuje na následnou aplikaci krému. Osvěží a dodá pleti extra dávku hydratace při práci v klimatizované kanceláři nebo na palubě letadla, ideální pro muže po holení. Multifunkční zázrak!

  • KHIEL` S SERUM – Hydro Plumping Re-Texturizing Serum Concenrate

Nesmíme vynechat hydratační sérum s přírodním glycerinem a Shiso rostlinou využívající technologii, která intenzivně hydratuje i ty nejhlubší povrchové vrsty pleti. Zároveň se redukují příznaky stárnutí pleti způsobené dehydratací pokožky. 

  • FILORGA HYDRA FILLER 

Posilující krém pro mladistvý vzhled Filorga Medi-Cosmetique Hydra-Filler poskytuje pleti celodenní hydrataci a předchází tvorbě nových vrásek.

  • KHIEL` S SKIN RESCUER

Doslova záchranář. Hydratační přípravek Skin Rescuer nejen projasňuje a sjednocuje odstín pokožky, ale zároveň bojuje proti unavené pleti. Což ocení každá z nás, protože jsme denně pod vlivem stresu a naše pleť to vnímá stejně jako my.

  • NADSTAVBA V PODOBĚ MASKY

Jako nadstavbu naší skincare rutiny jsme vybrali masku, a tentokrát jsme kladli důraz na suchou pleť. Hned první stojí za zkoušku maska s výtažky měsíčku lékařského – Khiels Calendula & Aloe Soothing Hydration Masque nebo Glam Glow ThirstyMud, která dodává pleti okamžitě a hloubkově optimální úroveň vláhy.

 

 

ELLE Beauty Club doporučuje: