Jste dostatečně glow?

Text: Karolína Wernerová

Vracíme se k přirozenosti, jen upravenější a zářivější. Odzvonilo celomatným obličejovým maskám a matným rtěnkám. Na scénu přichází zářivě zdravá pokožka, přirozený lesk a třpytivě plné rty.

Jak dosáhnout přirozeného glow vzhledu?

  1. Prvním krokem na cestě za zdravou pletí je šetrné, ale účinné čištění. Nejlepších výsledků dosáhnete, když zkombinujete čistící gel Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash a legendární Calendula Herbal Extract Alcohol-Free Toner obojí od Kiehl`s. Skvěle si vyčistíte a zklidníte pleť a připravíte ji na sérum a hydrataci.

  2. Po čištění pleti dodáme výživu v podobě denního séra Daily Reviving Concentrate, který nejenže chrání před agresivními vnějšími vlivy, ale také přináší pokožce mladistvý a rozjasněný vzhled. Můžete použít samostatně nebo smíchat s vaším oblíbeným krémem Ultra Facial Cream SPF 30

  3. Podkladovou bázi, prosím, VŽDY. Sázkou na jistotu je 2v1 Yves Saint Laurent Top Secret Instant Moisture Glow Ultra Moisture, která intenzivně hydratuje, dodává pleti svěžest, jas a zanechává ji hedvábně jemnou.

  4. Tekutý make-up SPF 23 Yves Saint Laurent Touche Éclat All-In-One Glow, který má glow přímo v názvu, perfektně hydratuje, což je pro přirozený lesk nezbytností.

  5. Když máme bezchybný make-up, můžeme se vrhnout na doplnění přirozeného vzhledu highlight produkty. Nebojte se jeden použít na více částí obličeje. Použijte například Yves Saint Laurent Couture Highlighter. Na víčka naneste ten samý produkt, ale ve větším množství. Taky na kořen nosu, nad ret a můžete i přímo na pusu. Tu pak doplňte Yves Saint Laurent Volupté Liquid Colour Balm, odstín 12.

  6. Pečujte o celé tělo, nejde jen o obličej. Pro svěžest použijte highlight na dekolt, krk, ruce i záda.

A teď už je jen na vás, jak moc glow chcete být.

 

Jak být glow podle ELLE Beauty Club?