Nové barvy podzimu - jaké paletky patří mezi nejoblíbenější?

Sezona dýňového latte a nových barev očních stínů je tady :) Schovejte do šuplíku svoje současné zářivé letní metalické odstíny a začněte pátrat spolu s ELLE po tlumenějších a přesto sytějších barvách. Podzim je skvělým obdobím roku, kdy se můžete vyřádit! Khaki zelená, výrazně oranžová, temně modrá nebo šik bordó nepatří jen na pleteniny, ale skvěle bude fungovat i na vašich víčkách. 

Odtajnili jsme profi triky, díky kterým vám oční stíny vydrží co nejdéle:

1. Nejprve očistit

Jen málokterá žena o tomto triku ví: před líčením vezměte tamponek a micelární vodu nebo tonikum a oční víčko pečlivě očistěte, aby nebylo mastné. Právě díky tomuto triku vám oční stíny k víčku daleko lépe přilnou a vydrží mnohem déle.

2. Báze je základ

Další krok, který se vyplatí nevynechat. Báze pod oční stíny funguje přesně jako primer pod make-up - právě díky ní oční stíny vydrží během dne na svém místě.

3. Správný postup

Bázi můžete na víčka “vklepat” prstem nebo nanést širším štětečkem. U tohoto kroku se nevyplatí spěchat. Dejte si záležet na precizním provedení. Pak sáhněte po neutrálním očním stínu, který nanesete jako další v pořadí. Skvělým tipem vizážistů je štětec s přírodním vlasem, se kterým se stíny dobře nanáší. Na takto připravená oční víčka můžete pokračovat s nanášením barevných očních stínů…

4. Zafixujte

Abyste si opravdu byly jisté, že oční stíny i celý make-up vydrží náročný den plný schůzek nebo pobíhaní po městě, na závěr použijte fixační sprej. Ideální pomocník, který udrží vše na svém místě.

Jaké jsou nejpopulárnější paletky mezi světovými make-up artisty? My to víme!