Perfektní make-up výbava na dovolenou

Už se to blíží! Slunce, moře, písek, vítr ve vlasech a hlavně vytoužené volno. Teď ještě zabalit… Které beauty produkty s sebou vzít a které raději nechat doma? Co si budeme nalhávat na dovolené se nikdo příliš nelíčí, ale zároveň všichni chceme vypadat na fotografiích krásně. Proto jsme pro vás sestavili TOP výběr líčidel, které by vám v kufru neměli chybět, ale zároveň vám nezaberou příliš místa. Užijte si letní cestování!

  • Voděodolná řasenka

Nejlepším parťákem na cesty je bezpodmínečně voděodolná řasenka. I když nepoužijete jiné líčení, pouhými pár tahy vykouzlíte uhrančivý pohled. 

  • Hydratační rtěnka

Přibalte si sebou rtěnku, která dlouhodobě rty hydratuje, vyživuje a zamezuje popraskání rtů. A barva? To záleží na vaší odvaze. My doporučuje jednu tělovou a jednu výraznou pro žhavé letní večery.

  • Make-up s SPF 

Pleť sjednotí, ochrání před škodlivým UV zářením a ještě vydrží po dobu 24 hodin. Jeho výhodou na dovolené je, že s ním můžete zamaskovat zarudnutí pokožky a zároveň absorbuje nadbytečný maz.

  • Rozjasňující korektor 

Dvě mouchy jednou ranou - vezměte s sebou korektor s rozjasňovačem v jednom. Ten zanechává jemný paprsek světla a vyhladí tmavá místa a známky únavy. Bonusem navíc je, že zamaskuje i nedokonalosti pleti.

  • Tvářenka

Nic nevylepší pleť právě jako tvářenka. Na dovolenou si vyberte správný odstín - chladnější růžové odstíny vyměňte za broskvové, které zdůrazní přirozené opálení vaší pleti.