TOHLE VAŠE VLASY POTŘEBUJÍ

Základní funkcí šamponu je zbavení vlasů nečistot. Doba jde však dopředu a od šamponu můžete čekat daleko více než jen řádné smytí nečistot. ELLE Beauty Club vám sepsal jaké jsou druhy a je jen na vás, jaký si zvolíte. Při vybírání dbejte na to, co vás nejvíce trápí a k tomu přidejte, čeho chcete docílit. 

 

  1. RŮST A SÍLA  
    Šampon pro růst vlasů a posílení od kořínků, Resistance Extentioniste proniká hluboko do vlákna a posiluje ho po celé jeho délce. Sjednocuje nerovnoměrný povrch vlasu a dodává mu potřebné živiny. 

  2. SBOHEM ŘÍDNUTÍ
    Šampon proti řídnutí a padání vlasů, Specifique Bain Prévention podporuje mikrocirkulaci a produkci vlasových vláken, to působí preventivně proti nadměrnému vypadávání vlasů.

  3. ROZZÁŘENÍ 
    Jemný aromatický šampon pro rozzáření mdlých vlasů, Aura Botanica Bain Micellair šetrně, a přitom účinně odstraňuje veškeré nečistoty, zbavuje vlasy mdlého vzhledu a podporuje jejich pružnost.

  4. POUZE BLOND
    Hydratační šampon pro zesvětlené nebo melírované vlasy, Blond Absolu novinka, která čistí a zárověň prodlužuje barvu vlasů. Dodává objem a lesk. 

  5. OCHRANA BARVY
    Ochranný šampon pro barvené a melírované vlasy, Reflection Chromatique pečuje o barvu vašich vlasů, zachovává její intenzitu a jas.

  6. POSÍLENÍ A OBNOVA
    Šampon s posilujícími účinky pro oslabené a lehce poškozené vlasy, Resistance Force Architecte zabraňuje třepení konečků a vyplňuje poškozená místa. 

  7. ZNOVUOŽIVENÍ
    Revitalizační šampon, Chronologiste je nejvíce koncentrovanou péčí značky Kérastase. Přináší dokonalou regeneraci a výjimečnou očistu pro všechny typy vlasů.

  8. ZPEVNĚNÍ A HUSTOTA
    Hydratační a zpevňující šampon pro vlasy postrádající hustotu, Densifique Bain Densité zesiluje vlasová vlákna a navrací vlasům hustotu a pružnost.

  9. STOP LUPŮM
    Šampon proti lupům, Specifique hloubkově odstraňuje nečistoty z pokožky hlavy a chrání před tvorbou suchých i mastných lupů až na 8 týdnů.

  10. NEZAPOMÍNEJTE NA SVÉ MUŽE
    Osvěžující a zpěvňující šampon pro muže, Densifique Bain Densité Homme posiluje vlasy v průběhu mytí, redukuje jejich vypadávání a zajišťuje jejich hustější vzhled.

ELLE Beauty Club doporučuje: