Top 3 rozjasňovače do mrazivých dnů

Text: Klára Dedková

Zima je v plném proudu a my chceme vidět odrážející se světlo i jinde než na namrzlých oknech nebo sněhových vločkách. Co třeba na lícních kostech nebo uprostřed našich rtů? Obecně platí zásada, že studené odstíny se více hodí do zimních měsíců, zatímco ty teplé lépe ladí s opálenou pokožkou. Letos jsou trendy ledově růžové, do fialova nebo čistě stříbrné.

Růžové štěstí od Yves Saint Laurent

Na balení tohoto rozjasňovače budete pravděpodobně zírat s otevřenou pusou několik minut. Obal produktu ke kosmetice neodmyslitelně patří, ať se někomu líbí nebo ne. My vyzkoušeli i obsah a ten mluví za vše. Lehký, jemný a univerzální. Kryje nedokonalosti a přidává pleti zdravý vzhled v podobě studeného odlesku.

Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Perfector

Tekutá perleť Heleny Rubinstein

Luxusní rozjasňovač od Helena Rubinsteindodá pleti vitální vzhled se zcela přirozeným efektem. Holografické odrazy perel nosíme na nejrůznějších částech oblečení, tak proč je nepoužít i na své tváře? Tento produkt se nanáší pod make-up, díky čemuž je třpyt přirozený. Aplikace bude příjemnější díky přiložené houbičce, se kterou vám to půjde rychleji než cokoliv jiného.

Helena Rubinstein Liquid Light

Mramorový třpyt od Makeup Revolution

Když dáte trochu rozjasňovače pod obočí, nadzvednete tím svůj pohled i obočí. Optické klamy zvládne tento kouzelný výrobek opravdu jednoduše. Pokud se nemůžete rozhodnout pro jednu barvu, pořiďte si paletku plnou třpytek. Naší oblíbenou je Face Quad od Makeup Revolution. Odstín Incandescent se pro zimní období přímo narodil!

Makeup Revolution Face Quad