TOP MAKE-UPY, SE KTERÝMI ZAKRYJETE I TETOVÁNÍ

Ať už jdete na slavnostnější ples, nebo jen chcete vyzkoušet, jak by vaše tělo vypadalo bez tetování, zkuste ho zakrýt krycím make-upem nebo korektorem. Kosmetické značky totiž nabízí téměř zázračné produkty, které to dokážou. Vaše tetování tak zmizí i bez nutnosti chirurgického zákroku.

  • Yves Saint Laurent Touche Éclat Le Teint

Dlouhotrvající. Krycí. Přitom přirozený. Pokud chcete docílit zakrytí i celkem výrazného tetování, je nutné make-up vrstvit. S tímto toho docílíte dokonale. Kromě širokého spektra odstínů barev make-up nabízí i SPF 22.

  • Helena Rubinstein Color Clone Perfect Complexion

Pigmenty v tomto make-upu jsou sice transparentní, ale i přes to krycí funkci zastanou. Jsou navrženy tak, aby dokonale napodobovaly barvu vaší pleti. Značka nesoucí jméno podnikatelky polského původu je proslavená hledáním převratných vědecko-výzkumných řešení v péči o pleť, a tak si můžete být jistá, že je vaše pleť v dobrých rukou. A tento make-up zakryje cokoliv.

  • Urban Decay All Nighter Concealer

I když jde primárně v našem seznamu o make-upy, musíme zmínit i některé korektory. Použijeme je totiž na větší plochu, a tak zastanou jejich funkci. Jen možná s větším krytím, ale o to nám jde především. All Nighter, jak už název napovídá, vydrží celý den i noc. Dokáže zakrýt cokoliv a vykouzlí pleť bez poskvrny. Vyzkoušeno za vás.

  • Lancôme Teint Idole Ultra Wear

Dlouhotrvající ikonický make-up naší oblíbené francouzské značky tu nesmí chybět. Zachrání naši pleť i po těch největších večírcích. Kromě kruhů pod očima dokáže však skrýt i drobné tetování. Navíc na pleti zanechává matný vzhled, takže nemusíte použít pudr. Pokud ho i přes to nanesete, znásobíte tím výdrž make-upu, který vydrží jako netknutý po celý den.

  • Giorgio Armani High precision retouch

Korektor obsahující mikrojemné perly, které reflektují světlo, nejen, že rozzáří vaši pleť, ale také skvěle kryje nedokonalosti. A to i tetování. Vhodný je pro všechny typy pleti a má přesný aplikátor, se kterým se dostanete téměř všude. Garantujeme vám, že ve vaší kosmetické taštičce zůstane i z jiného důvodu než jen z toho, že kryje tetování.

Top výběr podle ELLE Beauty Club: