Udělejte ze sebe tu pravou blondýnu

Být blondýnkou od přírody je snem mnoha žen. Řada z nich té přírodě trochu pomáhá a na blond se odbarvuje nebo zesvětluje. A to bývá hlavní kámen úrazu. Světlé vlasy vyžadují péči speciálních přípravků, které udrží jejich krásný odstín, hydratují je a dodají jim zdravý lesk. My jsme sepsali hlavní body, kterých se doporučujeme držet, abyste byla ta „pravá blond“. 

 

  • SPRÁVNÝ ŠAMPON A KONDICIONÉR

Pečlivý výběr šamponu a kondicionéru je první krok ke krásným vlasům. Důležité je, aby produkty barvu nevymývaly, ale naopak ji vyživovaly a hydratovaly. 

  • EXTRA PÉČE

Hlubší regenerace vlasového vlákna se doporučuje dělat jednou za týden. Masky dodají vlasům koncentrovanější dávku živin a látek, jež se starají o správnou míru hydratace.

  • OLEJE?

Patříte k milovnicím olejů? I my. Ne každý se však hodí na vlasy a už vůbec ne na blond. Obsahují totiž přírodní barviva, která mohou ovlivnit tón vlasů. Vyzkoušejte ho vždy na menším pramínku, než ho použijete na celou délku.

  • UV OCHRANA

Slunce škodí nejen pokožce, ale i vlasům. Jednak je vysušuje, kvůli tomu ztrácí lesk a pružnost, a také může ovlivnit jejich barvu! Záchranou jsou vlasové spreje s obsahem UV filtrů, které je ochrání před nechtěnými účinky. 

  • PRAVIDELNÁ NÁVŠTĚVA KADEŘNÍKA 

Přirozené blond určitě nedosáhnete krabičkovou barvou z drogerie. Zesvětlování a barvení je dlouhá cesta, kterou může vést jen odborník. Vlasy se musí správně zbavit pigmentu a následně natónovat do vhodného odstínu. Není to levná záležitost, ale určitě se vyplatí do ní investovat. 

ELLE Beauty Club doporučuje řadu Blond Absolu od Kérastase. 

Blond Absolu byla nedávno uvedena na český trh a je to opravdový zázrak pro vaše blonďaté vlasy. Najdete v ní produkty pro naprosto všechny typy blond. Díky unikátní kombinaci silné kyseliny hyaluronové a extraktu z květu Protěže alpské budou vaše vlasy zesvětlené a zářivě lesklé. 

Řada Blond Absolu od Kérastase: