VYMĚŇTE FULL FACE MAKE-UP ZA NĚCO VÍC FRESH

TEXT: PATRICIE EMINGEROVÁ

  1. Začneme MAC Fix plus fixačním sprejem, díky kterému pak makeup na pleť lépe přilne. Fix plus se dá ale využít i při nanášení očních stínů ,,na mokro’’, osvěžení kdykoli během dne nebo při závěřečné fixaci. Jednotlivé vrstvy podkladové báze, makeupu, korektoru a pudru se zaschnutím fixačního spreje propojí a celý makeup díky tomu déle vydrží.
  2. Dalším multifunkčním produktem je NARS Super Radiant Booster. Růžově zlatý odstín Rossa sedne každému typu pleti a vytvoří přirozeně zdravý a projasněný pohled. Můžeme ho nanášet jako bázi, přimíchat ho do makeupu pro glowing efekt nebo ho použít jako rozjasňovač.
  3. Jak docílit opálenější pleti? Snadno! Máme na to pomocníka: NARS Liquid Laguna bronzer, lehkýtekutý easy-to-use produkt. Vykouzlí na tváři zdravý lesk a sjednocenou, opálenější pleť. Dá se nanášet samostatně nebo přimíchat do makeupu.
  4. Jeden z favoritů z oblasti lehkých, hydratačních makeupů s přirozeným finishem je CLINIQUE Even Better Refresh makeup. Snadno se s ním pracuje, nezatěžuje pleť a neucpává póry.
  5. Šťavnaté tváře s pomocí NARS Orgasm Liquid Blush. Hydratační a dlouhodržící tekutá tvářenka s lehčí texturou, která se dá aplikovat jak přes pudrové produkty pro větší intenzitu, tak i dospod pro jemnější efekt.
  6. Musthave pro vytvoření fresh glowy skin makeupu je YSL Touche Eclat Shimmer Stick: krémovýrozjasňovač v tyčince. Vypadá skvěle nejen na lícních kostech nebo dekoltu, ale lesklé metalické odstíny fungují i místo očních stínů!
  7. Rozjasněná pleť je klíčem k celému looku, proto saháme po YSL Touche Eclat korektoru v peru. Okamžitě dodá přirozený jas a pomůže unavenému oční okolí lusknutím prstu.
  8. Nesmíme zapomínat na obočí, kde jsou už nějákou dobu trendy bushy/boy brows. Docílíme toho s Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel, který nám udrží obočí vyčesané na jednom místě po celýden. Neslepuje jednotlivé chloupky, ale zafixuje a dodá jim přirozený vzhled.
  9. S posledním produktem se obracíme na značku Sisley Paris a jejich Phyto-Poudre Libre rozjasňující pudr. Díky jemné vzdušné textuře pleť zbytečně nezatěžuje, ale lehce ji vyhladí a sjednotí. Navíc udžuje hydrataci a pružnost pleti po 18 hodin.
ELLE Beauty Club doporučuje: