10 + 1 důvod, proč mít zářijovou ELLE

1. První bod a hned ten nejdůležitější. Zářijová ELLE je vždy plná trendů na novou sezonu. Ale ta letošní má ještě něco navíc. Reportáž z party roku v Karlových Varech, kde ELLE oslavila 20 let. Nahlédněte na straně 26 na futuristickou módní show a listujte dál sto úžasnými stránkami až k fotostory českých hvězd, které přišly popřát ELLE k dvaceti letům a přímo na party se pro nás nechaly nafotit Matúšem Tóthem.

2. Party ELLE 20 let by ale rozhodně nebyla tak dokonalá, kdyby se nekonala přímo v Karlových Varech během filmového festivalu, kde byl pro české i zahraniční herečky a VIP hosty otevřený ELLE Beauty Lounge. Tam se o pozvané celých devět dní staral úžasný tým kadeřníků a make-up artistů. Chcete nahlédnout? Pak otevřete magazín na straně 188.

3. Když mluvíme o líčení, nenechte si ujít článek Zuzky Pelkové, která se zeptala profesionálů na otázku, která trápí každou z nás:  Jak přijít na to, jaký make-up je pro vaši pleť nejlepší? Odpověď na straně 178.

4. Tenisky si prošlapaly cestu na couture runway a z ní možná brzo i na červený koberec. Že je rok 2014 rokem tenisek je zřejmé, jaká jejich aktuální vládě předcházela kampaň? To pro vás zjistila Barbora Šťatsná na straně 74.

couture_sneaks_lead

5. 4..3..2..1.. Začíná nová sezona. Jaké jedinečné boty, úchvatné kabelky a další trendy budou definují podzim 2014? Výběr z přehlídkových mol najdete na straně 44.

6. Nalistujte stranu 84 a nechte se unést do světa Tiffany&Co., které sezonu uvítalo jedinečnou moderní kolekci nové kreativní ředitelky Francesci Amfitheatrof. Přečtěte si rozhovor s touto překrásnou, nadanou a multikulturní ženou, který za ní do Paříže přiletěla Andrea Běhounková.

7. A z Paříže rovnou do NY! Nechte se kosmopolitní Mekkou východního pobřeží USA provést topmodelkou Janou Knauerovou.

8. Jaké ženy obdivujete? Dřív, než si na tuto otázku odpovíte, nalistujte stranu 106, kde zjistíte, jaké ženy jsou výjimečné pro Pavlínu Němcovou, Jenovéfu Bokovou, Danielu Písařovicovou, Lenku Flory, Arletu Krausovou a Kláru Vystrčilovou.

9. Jsme závislí na tlačitku LIKE? Proč nás každý další tolik těší a jak jsme na tom v redakci ELLE? Dejte nám LIKE na straně 115.

10. A LIKE si zaslouží i Martin Hradecký za rozhovor s amrickým hercem Miachelem Pittem, který byl hvězdou letošního karlovarského festivalu i ELLE Beauty Lounge.

+1!

K zářijové ELLE dostanete 2 dárky, ze kterých na stánku můžete volit. Kopíte si ELLE s BB CREAM MATTE RIMMEL 30 ML, který obsahuje ultra matující komplex s bambusovým práškem a jílem, který absorbuje přebytečnou mastnotu pleti. A nebo raději zvolíte produkt STAY MATTE PRIMER RIMMEL 30 ML, který je nejlepší přítel pro dny bez make-upu. Lze použít i jako bázi pod nebo na make-up ke zmatnění pleti v průběhu dne. A nebo obojí? :-)

1_copy_copy_copy2_copy_copy_copy