10 druhů džínů, které musíte mít

Rozrhané

Jsou symbolem pohodlí a nezbytnou součástí víkendů na chatě. A pokud je roztrhnete, záplaty jen přispějí k dokonalosti.

Černé

Můžete k nim obléct volné tričko, mikinu i tenisky a vyrazit do školy, nebo s kamarády na výlet. Pokud je zkombinujete s halenkou a podpatky stanou se skvělou součástí ležérního stylingu, který se bude hodit do práce i divadla. Tmavé džíny navíc opticky zeštíhlí nohy, a vytvoří tak iluzi dokonalé postavy.

black

Na tělo

Při hledání těch pravých zkontrolujte výšku své postavy a řiďte se jednoduchým pravidlem. Čím vyšší jste, tím větší vzádelost mezi středem švu v rozkroku a horním okrajem kalhot si můžete dovolit. Vše musí perfektně sedět, a nákup proto rozhodně neuspěchejte.

slim

Barevné

S příchodem jara vpusťte do šatníku světlé barvy. Vytvoříte svěží styling a rozhodně nesplynete s davem. Nebojte se experimentovat.

barevne

Boyfriend jeans

Pokud chcete být trendy, nahlédněte do šatníku svého přítele a vsaďte na pánský look. Zapomeňte ale na příliš volné střihy, které budou působit nedbalým dojmem. V praxi zkrátka stačí sáhnout v dámské kolekci o velikost výš.

boyfriend

Do zvonu

Hippie klasika bude slušet především vysokým ženám. Zvonové kalhoty, totiž sice mohou odvést pozornost od širších boků, postavu ale opticky zmenší.

bell

Sněhově bílé

Risk je zisk a pokud překonáte strach z jediné skvrny, stanou se čistě bílé džíny, vašim oblíbeným společníkem. V boyfriend velikosti s nimi zazáříte a společně s podpatky vykouzlíte jarní fresh look.

white

Patchwork jeans

Světlé nebo tmavé? Pokud nevíte, pro které se rozhodnout, pořiďte si patchwork jeans. S basic tričkem a bílými teniskami budou vypadat skvěle do města i práce.

patchwork

S potiskem

Vybírat můžete z nekonečného množství vzorů. Kromě zvířecích printů objevíte v obchodech krajku i fancy obrázků.

floral

Overal

Hit 90. let se stal symbolem pohodlí i trendem letošního jara. Z overalu navíc snadno vykouzlíte základ sportovního looku. Stačí obout barevné tenisky.

overal