10 DŮVODŮ, PROČ MUSÍTE MÍT ÚNOROVOU ELLE

1. Slavíme!
Dvacet let plných módy, trendů, krásy, kultury a emocí. A protože milujeme oslavy narozenin, naplánovali jsme jednu, která bude probíhat celý rok 2014! Co je na programu? Všechny podrobnosti o tom, jak se právě vy můžete stát majitelkou luxusních dárků v hodnotě desítek tisíc, zjistíte ve speciální sekci http://www.elle.cz/20let/.

2. Daniela Peštová
Kdo jiný by měl být na slavnostní titulce než rodačka z Teplic, která v roce 1994 dala tvář první obálce české ELLE. Svůj úvodník jí věnovala Andrea Běhounková a fotostory v black and white nalistujte na straně 18.

3. Příprava na jaro!
Nová sezona se blíží, a proto únorová ELLE zasvětila jarním trendům z týdnů módy celých deset stran. Start na straně 35.

4. Chatty a Markéta Frösslová
Anna Tušková a Radka Sirková neboli duo za českou módní značkou Chatty. Dvě návrhářky, které do svých modelů oblékly i klip George Michaela, pro ELLE předvedly svou kolekci Vlasta na herečce Markétě Frösslové. Nalistujte stranu padesát a podívejte se, jak jí to sluší.

Picture_44_copy

5. Starý vs. mladý?
Je lepší mít vztah s mužem, který je o pár desítek let starší, nebo chodit s klukem, co teprve nedávno dopsal bakalářku? Pro ELLE zjišťovala Laura Rochová.

6. Dopisy
Tamara Heribanová, Jenovéfa Boková, Radka Třeštíková, Bára Basiková a další osobnosti napsaly to, co vždy chtěly říct, ale nevyřkly. Přečtěte si osobní dopisy tatínkovi, babičce, dceři, Václavu Havlovi i ELLE. Začínají na straně 86.

7. Lááááska
All you need is love! V únoru, kdy se slaví Valentýn, obzvlášť. Před objektivem se pro nás políbily slavné a krásné páry. A navíc nám prozradily, co se jim vybaví při slově polibek. Nalistujte stranu 104. Kiss*

8. A. F. Vandevorst
Když bylo designérské duo z Antverp na Premier Fashion Weeku, Praha jim tleskala vestoje. Proč si pro přehlídku vybrali právě naše město a mnohé další, to prozradili návrháři Martinu Hradeckému.

9. Parfémy + líčení
Že každá vůně má i svůj nezaměnitelný styl líčení a účesu, zjistíte na straně 124.

10. 15 tipů na detox
A na závěr 15 tipů, jak se cítit líp. Není to nic složitého, stačí přece pozměnit jen pár návyků, a bude z vás jiný člověk. Návod najdete na straně 140!