10 luxusních nezbytností z parfumerie Douglas

b


Hydratační emulze Hydra - Hyal, Filorga, 1000 Kč
Kyselina hyaluronová se tento rok skloňuje ve všech pádech. Nechybí ani v hydratační emulzi Hydra - Hyal, kde se stará o perfektní hydrataci, vyplnění a vypnutí pokožky.  Navíc má dlouhodobý omlazující účinek a po 14 ti dnech jemné vrásky dávají sbohem… Aplikujte ráno a večer mezi tonikem a krémem.

 

 

b


Paletka očních stínů, Line Eye Color Quad, Tom Ford, 2219 Kč
Podzimní líčení očí si bez této paletky už ani nedovedu představit. K mání je ve třech varintách, vždy ve čtyřech barvách. Já si nejvíc zamilovala variantu Honeymoon, který obsahuje béžové, zlaté a vínové odstíny, které sluší každému tónu pleti. 

 

n


Rtěnka Rouge d’Armani, Giorgio Armani, 1060 Kč
Rtěnka je mojí nezbytností číslo jedna. Aktuálně mě moc baví Rouge d’Armani od Giorgio Armani. Chytrá technologie Color - fit kombinuje jemné vosky a oleje, čímž pádem rtěnka dlouho vydrží a barvy jsou krásně živé. Na rtech Rouge d’Armani vydrží až 6 hodin, což se rozhodně počítá!

 

ls


Čistící pěna The Cleansing Foam, La Mer, 2749 Kč
Existuje někdo, kdo by nemiloval produkty La Mer? Svoji každodenní kosmetickou rutinu začínám dvojitým čištěním, kdy pleť napřed odlíčím olejem a pak dočistím emulzí The Cleansing Lotion. Tahle zklidňující mléčná emulze pleť účinně vyčistí a odstraní i poslední zbytky make-upu a nečistot. Navíc pleť napumpuje živinami a vlhkostí. 


 

n


Tělový peeling Cell-Power Lipo Peel, MBR, 1440 Kč
Plavková sezóna sice skončila, to ovšem neznamená, že ani pod nekonečnými vrstvami oblečení nemusí být vaše pokožka jemná a hebká. Já si každý týden provádím luxusní tělový peeling, který obsahuje arganový, mandlový a makadamový olej, které v kombinaci s mořskou solí a krystaly cukru účinně odstraňují odumřelé buňky. Pokožka je jako znovuzrozená a já tak konečně můžu v sauně relaxovat bez toho, aniž bych myslela, zda je moje kůže tip top. 

 

b


Oční krém Cellular Performance Extra Intensive Eye Cream, Sensai, 5049 Kč
Japonská značka Sensai je synonymem luxusní péče. A její oční krém je doslova lahůdkou. Jedinečná technologie Advanced Energy Charge dodává pleti energii a inovativní složení urychluje obnovu pleti, zabraňuje otokům a vyhlazuje vrásky v očním okolí již během prvního použití. Tenhle oční krém je to, co vážně chcete!

 

n


Péče o pleť krku a dekoltu Throat & Bust Lifting Effect, Sensai, 3219 Kč
Krk a dekolt patří mezi nebezpečné partie. Právě na nich se totiž nejvíce projevuje stárnutí pokožky. Proto s péčí o krk a dekolt začněte dokud je ještě čas. Aktuálně zkouším anti- agingové sérum, které pokožku hezky vypíná. Modlím se, ať mi vydrží co nejdéle.

 

 
 

n



Parfémovaná voda Sì  Passione, Giorgio Armani, 1760 Kč za 30 ml
Kdy naposledy jste řekla Sì? Co třeba právě teď? Vyzkoušejte novou vůni Sì Passione od Armaniho. Je určena všem sebevědomým ženám, které umí říct ano. Sì vás dostane tóny hřejivé hrušky, rybízu a jasmínu. Teplá a smyslná vanilka a cedrové dřevo v základu umocní a přidají na sebedůvěře.

 

c


Parfémovaná voda Carat, Cartier, 1590 Kč za 30 ml
Tahle vůně se hodí nejenom pro milovnice luxusních klenotů. Ocení jí všechny, které podléhají květinovým vůním. Parfumérka domu Cartier Mathilde Laurent totiž vytvořila zářivou vůni, kde prim hraje kombinace fialek, lilie, hyacintu, narcisu a tulipánu. Za zmínku stojí i dokonalý flakón, který je vybroušený jako diamant.