10 MUST HAVE ŠÉFREDAKTORKY ELLE

1.  Zlaté špičaté baleríny Jimmy Choo

Poslouží vám navěky. Večerní šaty i koktejlky nejen ošperkují, ale také jsou veeeelmi milosrdné k vašim nohám. Kupte okamžitě!!!!

2. Gladiátorské sandály Valentino

Komplikované na nošení, měli by k nim rovnou prodávat i pár dlouhých lýtek a štíhlých kotníků. Podobné měla i Sarah Burton v kolekci pro Alexander McQueen a další designéři, ale ty od Valentina jsou nejkrásnější. Já s ohledem na svůj věk už asi ne, ale vy byste na jaře měly vyrazit v minisukni a s lýtky omotanými až ke kolenům.

3. Kozačky Dior

Jsou ručně pletené z kožených ruliček a stojí 2800 eur. Co dodat? Snad jen… Kde mají nejvýhodnější leasing? 

4. Punčocháče

Říkám to nerada, protože neznám větší módní faux pas, než jsou silonky, ale tak, jak je nastyloval Hedi Slimane, nemají chybu. Ale pozor!! Za á – nesmějí se lesknout, za bé – nesmějí mít tělovou barvu a za cé – nosí se jen v kombinaci s ultrakrátkými šortkami nebo ultrakrátkou minisukní a boty musí mít otevřenou špičku!! Howgh.

5. Pyžamo Stella McCartney

Znáte ta rána, kdy nevíte, co na sebe, a nejraději byste zůstala v pyžamu? Tak to je přesně ta chvíle, kdy sáhnete do skříně a vytáhnete TOHLE!

6. Psychedelický pásek Haidera Ackermanna

Můžete ho nosit přes den na kalhoty, sukně i saka, večer vám poslouží při divokých hrátkách s Christianem Šedivým… 

7. Cokoli z kolekce Louis Vuitton

Natolik okouzila Honzu Králíčka, že na ní určitě něco musí být. Já nutně potřebuji rudé minišaty v kombinaci s vysokými kozačkami. 

8. Krokodýlí modré sandály Gucci

Nic víc nepotřebujete. Džíny, bílé triko a tyhle boty. Dokonalé! 

9. Podkolenky s kvítky Prada

Já je beru ve všech barevných kombinacích. A vy? 

10. Cokoli s barevnými vodorovnými pruhy

Tak, jak je krásně vymyslel a nadesignoval Dries Van Noten. Můj „favorite look“ z jeho poslední kolekce je 16, ale vaší volbou by měly být spíše 1–6 (http://www.style.com/fashion-shows/spring-2015-ready-to-wear/dries-van-noten)

10 MUST HAVE ŠÉFREDAKTORKY ELLE