10 nejkrásnějších šperků od Tiffany&Co.

Láska = Tiffany & Co. To stvrzují nejenom romantické filmy (asi nemusíme připomínat snídající Holly Golightly v podání Audrey Hepburn, překvapení Reese Witherspoon v úvodu snímku Holka na roztrhání či nadšený úsměv Charlotte v Sexu ve městě, když ji její vysněný Trey vezme vybrat si ten největší diamant ze všech), ale i opravdové životní příběhy. Pokud si chcete navodit dokonalou náladu na svátek zamilovaných, tak vám doporučujeme podívat se na speciální sekci na webových stránkách www.tiffany.co.uk, kde najdete ty nejneobyčejnější love story. Hlavní téma? Láska. Hlavní postava? Tiffany. Nejdůležitější replika? Miluji Tě. Autor? Život.

Pokud budete chtít napsat ten svůj, vydejte se se svým partnerem/partnerkou nebo prostě jen s někým, komu patří vaše srdce, do butiku v Pařížské. Nejenže si budete moci vybrat ze šperků začínajících pod hranicí 4000 korun a končících v astronomických sedmiciferných částkách, ale ještě jako kompliment dostanete od značky sladké překvapení a sklenku šampaňského. Kdy? 14.2. A slibujeme, že se vám hlava nezatočí jen z bublinek.

Vybrali jsme pro vás deset šperků, které si na svátek plný lásky zaslouží extra pozornost. Od dostupných po exkluzivní. Výjimečné jsou ale všechny stejně.

prsten z kolekce Enchant, sterlingové stříbro, 5.950 Kč
Picture_88

náušnice s obrovským morganitem a diamanty v platině, 1.719.000 Kč

Picture_95
Elsa Peretti Open Heart náhrdelník, sterlingové stříbro a diamant: 13.200 Kc přívesek

Picture_97
Tiffany Hearts I Love You náhrdelník: přívěsek 10.600 Kč a řetízek od 1.300 Kč

Picture_94

platinový prsten s diamantem ve tvaru srdce: cena na vyžádání

Picture_93
náhrdelník s obrovským morganitem a diamanty v platině: 1.322.000 Kč

Picture_89
srdíčkové náušnice Enchant z drahého kovu rubedo, 11.900 Kč

Picture_92

klíče z kolekce Enchant: platina, zlato a čiré, žluté a růžové diamanty: cena na vyžádání

Picture_91
široký náramek Enchant z drahého kovu rubedo: 69.000 Kč

Picture_90