11 věcí, na které se můžete těšit v roce 2011

1. Karl Lagerfeld bude konečně navrhovat i pro masy – letos uvede kolekci pro obchodní řetězec Macy’s

 
Hermès Kelly
 

2. Ikonická Hermès Kelly se letos objeví na pultech obchodů v jarní proutěné verzi.

 
The Row
 

3. The Row, módní dítě sester Olsenových, představí letos na podzim premiérově i kabelky a boty.

 
Rebecca Minkoff
 

4. Návrhářka Rebecca Minkoff otevře v londýnském Soho svůj první kamenný obchod s kabelkami. Kromě aktuálních kolekcí hodlá prodávat i konceptovou kolekci s názvem Things I Love – časopisy, knihy, keramiku a další vychytávky, které posbírala během svého cestování po světě.

 
Thom Browne
 

5. Thom Browne uvede svou dámskou kolekci pro značku Ports 1961 a na podzim představí i pánskou řadu. Kromě toho chystá Ports 1961 premiérové otevření čistě pánských butiků v New Yorku, Paříži a Miláně.

 
 Michael Patrick King
 

6.Scenárista a producent Sexu ve městě Michael Patrick King pracuje na novém televizním seriálu. Two Broke Girls se má objevit ve vysílání CBS a prý je o mnohem realističtějším živobytí v New Yorku.

 
Kate Middleton
 

7. 29. dubna se konečně provalí, v čem se bude vdávat Kate Middleton.

 
Gwyneth Paltrow
 

8. Gwyneth Paltrow konečně vydá svou kuchařku My Fathers Daughter. Název kulinářského zázraku vznikl poté, co se Gwyneth svěřila časopisu Vogue, že se cítí nejblíže svému zesnulému otci, právě když je v kuchyni.

 
Matthew Williamson
 

9. Matthew Williamson představí tento podzim svou speciální konfekční kolekci Muse.

 
Victoria Beckham
 

10. Victoria Beckham bude spolupracovat s obuvnickým talentem Brianem Atwoodem na dvou párech obuvi pro jaro 2011. Jedny se budou jmenovat Maniac a budou prý mít podpatek z růžového zlata, ty druhé Zenith by měly být stejné, jen s páskem kolem kotníku.

 
Vogue
 

11. Po deseti letech odešla z francouzské Vogue Carine Roitfeld, časopis tak dostane s novou šéfredaktorkou pravděpodobně naprosto nový kabát…