25 párů bílých tenisek a nová inspirace, jak je nosit

Bílá nuda? Říkáte si, jestli vůbec ještě existuje nějaký originální způsob, jak je nosit? Že už jste se bílých tenisek dostatečně nabažili a nic nového už se vymyslet nedá? Omyl!

Vybrali jsme pro vás ty nejlepší kousky, které jsou stále hot. A budete je chtít všechny! Léto je ideální období, kdy můžete vyzkoušet varianty k šortkám, džínům, sukni i k šatům na lítačku po městě.

05 audrey hepburn 1 8e37d


Bílé tenisky jsou nestárnoucí klasika. Dají se nosit ke všemu. Můžete je zkombinovat s kabátem a džínami nebo být trochu za rebelku a obout je k šatům nebo sukni. O síle bílých tenisek věděla i Audrey Hepburn, která je ráda nosila.

Zaručujeme vám, že bílé tenisky ještě nekončí a jsou stylovější než kdykoliv předtím. Podívali jsme se na nejstylovější celebrity současnosti: modelky, herečky i zpěvačky, které na tento hit botníku nedají dopustit a inspirují nás k tomu, abychom si pořídili další a další varianty ikonických bot.

Gigi Hadid ve svých oblíbených bílých teniskách snad i spí. Obráží s nimi nákupy, tělocvičnu i party. Karlie Kloss je kombinuje k červeným úpletovým šatičkám i na cestu letadlem.

A jak se zdá módní božstvo se sportovního stylu asi tak nevzdá, takže pokud nemáte doma bílé tenisky, je na čase to změnit.

25 párů bílých tenisek a nová inspirace, jak je nosit