3 hot looky na večírek, když nenosíte šaty

Všem v redakci se kalendáře začínají čím dál tím více plnit chic koktejly, vánočními večírky a všelijakými oslavami. Máte to také tak? V tom případě je lepší být připravena. A jestliže nerada v zimě nosíte šaty, určitě se podívejte na inspiraci, kterou vám přinášíme. Protože i bez klasických malých černých zvládnete dress code "cocktail chic" s přehledem a zaručeně oslníte. Zkuste to třeba takto...


 

Elegantně v overalu

Keep it simple. Největší záchrana zimních večírků pro holky, co nenosí šaty? Jednoznačně overal. Na večer k němu nezapomeňte přidat trochu lesku a alespoň jeden výrazný doplněk, třeba trendy velké náušnice či zábavnou mini kabelku. 


 

Do obleku!

Oblek už dávno není záležitost jen pro pány. Právě na večer v něm my ženy vypadáme nejvíce sexy. Obzvlášť, pokud zvolíte sako i kalhoty z luxusního lesklého materiálu či ke kombinaci přidáte pár pořádně hot vysokých lodiček.


 

Luxusní košile a džíny

Kombinace, se kterou z pracovního dne vplujete do večerního života levou zadní. Kvalitní košile - ideálně krajkovaná, hedvábná či s nějakým výrazným prvkem - denim úžasně vybalancuje a se správným párem vysokých bot a elegantní tmavším rtěnko večer 100% zazáříte.