3 make-up produkty, které vám na Halloween nesmí chybět

Text: Klára Dedková

Halloween se blíží, a i když tento svátek v Česku oficiálně neslavíme, večírky na jeho téma zbožňujeme. A to především kvůli kostýmům a make-upu. Kdy jindy se můžete odvázat tak, abyste si připadala jako po zmrtvýchvstání. My vám poradíme, jaké produkty použít, aby to nebylo prvoplánové, ale zároveň vkusné. Umělou krev tedy nečekejte, my používáme rtěnku.

  • TA NEJRUDĚJŠÍ ČERVENÁ

Jak jsme již naznačili výše, červenou rtěnku na Halloween rozhodně využijete. Přetahujte přirozené kontury vašich rtů, nebojte se smíchat dva odstíny a na to vše aplikujte lesk. Není už jen ta představa děsivá? Pokud ne, přejeďte jedním tahem rtěnkou až dolů k bradě. Pokud použijete tekutou rtěnku Tatouage Couture od Yves Saint Laurent, bude to vypadat jako stékající krev. Pak zbývá najít vašeho upíra.

yslcara
  • LINKY NA STO ZPŮSOBŮ

Použijte vaše oblíbené linky úplně jinak, než jste zvyklá. My bereme ty tekuté Grandiôse od Lancôme. Místo kreslení na oční víčko si s nimi kreslete po tváři. Kočičí fousky, nebo Mercuryho knírek? Dovoleno je úplně cokoli!

lancomecara
  • NIKDY NEPOUŽITÉ PRODUKTY

Každá je ve své kosmetické výbavě máme. Co kdyby se někdy k něčemu hodily. Řeč je o produktech, které jste si v zápalu nákupní horečky koupily, ale nikdy nenosily. Protože jsou zkrátka šílené. Fialová rtěnka? Černý fix na obočí nebo snad lesk v odstínu zelené? Nyní pro tyto zapomenuté věcičky nastal čas. Třeba vás překvapí a vezmete je i následující den na večeři. Co třeba rtěnka od NYXU v odstínu Jet set?

nyx