3 make-upy z podzimních kampaní

Až si příště budete zamilovaně prohlížet fotky módních kampaní pro podzimní a zimní sezonu, upřete svůj zrak na make-up modelek. Stál by za to? Ano! Letošní kampaně módních domů jsou i s ohledem na líčení mimořádně povedené. Vybrali jsme tři, jejichž make-up prostě musíte zkusit.

Jil Sander
Pudrové drama našlo inspiraci v šedesátých a sedmdesátých letech. Silná oční linka tak nikoho nepřekvapí. Elektrizující modrá, kterou naštěstí ještě máme z léta, dodává make-upu na modernosti.
Jak na to? Líčení je o matné rtěnce, pudrové pleti a perfektní lince. Začněte tak se svým oblíbeným podkladem, povinně ale přidejte zmatňující pudr. U očí začněte s co nejtenčí černou linkou nad horními řasami, nad ni pak namalujte silnou modrou. Aplikujte maskaru. Nakonec naneste matnou tmavě červenou rtěnku.

Tom Ford
Zpátky do dnů Studia 54! Poznali byste v modelce Candice Swanepoel? Make-up je o něco náročnější, ale přesto doma proveditelný.
Jak na to? Základem je bezchybná pleť, jako vždy. Docílíte jí podkladovou bází a korektorem.Velkým štětcem pak naneste tvářenku, začněte na jablíčkách a pokračujte po linii lícních kostí. Nedělejte jedno velké kolo, vyrýsujte kontury. Při líčení očí použijte na závěr stříbrný stín do vnitřního koutku. Nakonec vymalujte rty rtěnkou s vysokým leskem.

Tom Ford

Prada
Krémové líčení je nositelné a sluší každému typu pleti.
Jak na to? Po sjednocení pleti vykreslete obočí světle hnědou tužkou. Na víčka aplikujte světle hnědé stíny, po okraji dolních řas veďte bílou linku. Místo černé řasenky použijte pro změnu hnědou. Kontury tváří zvýrazněte meruňkovoutvářenkou a nebojte se ji domalovat až k okraji vlasů. Na rty naneste světle růžovou rtěnku.

Prada