3 TOP dekor trendy této zimy podle Pinterestu

Na podzim doma člověk tráví spoustu času. Proč si svůj byt proto co nejvíce nezvelebit a nezútulnit právě teď? Kompletní přestavba není nic nutného. Stačí vám pár jednoduchých triků a trendů, které vašemu bydlení dodají pořádný šmrnc.

Vybrali jsme pro vás tři nejžhavější, které si právě teď zamiloval celý Pinterest a spolu s ním i blogerky. Inspirujte se a až budete mít hotovo, pochlubte se nám – třeba v komentářích na Facebooku ELLE. Hurá do toho!

1/ SAMET NA VŠECHNY ZPŮSOBY

Nejlépe tedy ve formě potahu na sedačce či čtenářském křesílku. Pokud se ale na výměnu necítíte, zkuste napřed začít s materiálem zimy 2017 zlehka, ve formě obalu na polštář či drobných doplňků. Dokonale vypadá vedle kovových akcentů!

2/ SVĚTLE RŮŽOVÁ

Působí neuvěřitelně luxusně a je výrazná i jemná zároveň. Skvěle si rozumí s tmavými barvami a studenými odstíny v minimalističtějších prostorách či naopak s pastelovými barvami v rustikálnějších interiérech. Jak ji zkombinujete je jen na vás. Inspirujte se v naší galerii!

3/ ROSTLINY VE VZDUCHU

Přehnali jste to s pokojovkami, a už je nemáte kam položit? Nebo naopak občas zapomínáte zalévat a potřebujete je mít zkrátka vždy "na očích"? Rozhodně si zamilujete nejnovější trend závěsných rostlin. Ať už jde o jednu oblíbenou kokedamu či rovnou zelenou sestavu, uvidíte, jak moc váš prostor oživí a dodají mu plno energie, třeba i během šedých dnů.

3 TOP dekor trendy této zimy podle Pinterestu