3 žhavé trendy, na které se na jaře těšíme

Taky už se vám zima zdá dlouhá? Nám rozhodně ano! Zvlášť když se nám do ruky dostaly vizuály nové kolekce Humanic, které přímo vybízí odhalit kotníky a obout nové barevné kombinace. A které tři největší trendy letos rozhodně stojí za pozornost?

TREND #1: UGLY SHOES

Obouváme je do práce, do školy i na party. Jsou symbolem pohodlí a kromě toho také jeden z nejvýraznějších trendů posledních sezony. Čím robustnější, tím lepší! Vaši nohu sice opticky rozšíří, ale snadno vám přidají pár centimetrů výšky a vaše nohy tak budou vypadat štíhlejší. 

Jak je nosit: Po vzoru holek z Instagramu k nim klidně oblékněte legíny a oversize sako. Ale skvěle budou vypadat i s džínami s vysokým pasem nebo se sukní se zvířecím motivem. A nezapomeňte na na hit 90. let - ledvinku!

TREND #2: MOKASÍNY

Nosily se loni a budou se nosit i letos. Mokasíny zkrátka z módy jen tak nevyjdou. Tento nadčasový kousek je přesně to, co potřebuje váš trendy přesycený šatník. Klasika, která vás zachrání přesně ve chvíli, kdy nevíte co na sebe. Snadno se nazouvají a navíc jsou díky měkké podrážce velice pohodlné. 

Jak je nosit: Rozhodně s kalhotami v délce ke kotníkům, aby vynikla jejich stylová jednoduchost. Skvěle ale budou vypadat i v létě k „obyčejným” džínovým šortkám a volné košili v pánském stylu (náš vůbec nejoblíbenější letní outfit!). Rozhodně nic nezkazíte ani plisovanými nebo džínovými sukněmi.

TREND #2: ČERNOBÍLÁ

Možná můžete argumentovat, že tyto kombinace barev, nejsou žádnou novinkou. Souhlasíme!.Ale právě jejich dramatická nesmrtelnost je činí trendy napříč sezónami. Módní návrháři je tentokrát ukázali nejen na modelech oblečení, ale hlavně na doplňcích jako jsou boty, kabelky nebo šátky. Nás hlavně baví v kombinaci s proužky, puntíky, kostkami a geometrickými vzory.

Jak je nosit: Za každých okolností budou vypadat skvěle v celkovém černobílém outfitu.Co třeba vyzkoušet bílou úzkou pouzdrovou sukni, saténové černé tílko a sandálky s šachovnicovým vzorem? Příjemným oživením vašich outfitů bude i černobílá kostka, která vypadá skvěle na šatech, botech i kabelkách. 

Modely z těchto kolekcí zakoupíte v e-shopu HUMANIC nebo ve všech kamenných prodejnách, kde si boty můžete snadno rezervovat online prostřednictvím služby Rezervovat v prodejně. 

TREND #1: UGLY SHOES - Jaké modely z nové kolekce nás baví?
TREND #2: MOKASÍNY - Jaké modely z nové kolekce nás baví?
TREND #2: ČERNOBÍLÁ - Jaké modely z nové kolekce nás baví: