4 aplikace, které musí znát (nejen) shopaholičky

Víte, že Vánoce už jsou za 45 dní? Nechceme vyvíjet žádný tlak, ale právě teď je ta nejlepší chvíle začít řešit dárky. Anebo proměnu stylu. V klidu, online a přímo z mobilu. Proč ne? Beztak jsme k němu všechny přilepené 24/7.  Nepopírejte to, v redakci na tom jsme stejně. SMSky, telefonáty, e-maily, Instagram, Facebook, donáška jídla... Proč si tedy ze smartphonu neudělat i parťáka na pořádný shopping?

Existuje celá spousta aplikací, které vám vyfiltrují ty nejlepší kousky, poradí se stylingem, inspirují a update šatníku si díky nim můžete dopřát bez toho, aniž byste udělala krok. Shopping time!

shopping time

Tohle jsou 4 naše nejoblíbenější:

1. LikeToKnow.it

Tahle aplikace je přímo dělaná pro zaryté fanynky Instagramu a trendy influencerek. Zajímá vás, co za sukni měla vaše oblíbená IT girl na poslední fotce? Pokud je na LikeToKnow.it zaregistrovaná ona i vy, aplikace vám to prozradí a i s odkazem na daný kousek naservíruje přímo do mailu. Na vás je jen dát fotce s outfitem srdíčko nebo si udělat screenshot. Easy.

2. The Hunt

Pokud nebude vědět ani LikeToKnow.it nebo jste vytouženou sukni zahlédla v reálu a sice si stihla udělat fotku, ale nevíte, o jakou značku se jedná a kde takový kousek koupit, spolehněte se na komunitní aplikaci The Hunt. Vytoužený kousek nahrajete a ostatní módní nadšenci vám pomůžou s jeho hledáním na e-shopech. Teamwork!

3. Vinted

Vintage kabát Dior? Značková kabelka za poloviční cenu? Tenisky, které se minulou sezonu vyprodaly a v oficiálním e-shopu už nejsou? Na Vinted toho najdete celou spoustu! Cool kousky z druhé ruky a velká komunita prodejců i nákupčích vás strhne raz dva. 

4. Shop/Who What Wear

Aplikace, které se stane kurátorem vaší skříně. Žhavé novinky z e-shopů jako je Net-a-Porter, ASOS, H&M nebo Nordstrom hezky pohromadě, rozřazené podle aktuálních trendů, stylu celebrit nebo preferovaných barev. Hezky a přehledně. S touhle aplikací stihnete nakoupit dárky pro ségru i kamarádku do 15 minut a své nové já vykouzlíte ještě rychleji!