5 aplikací, díky kterým vás vaše pleť bude milovat

My UVpatch

 

Cool vychytávka i s aplikací od značky La Roche-Posay. Nalepte si na tělo UV Patch Senzor a díky aplikaci snadno a hlavně automaticky zjistíte, jak moc se vystavujete UV záření, jak moc je to pro vaši pokožku škodlivé i co dělat, abyste se pořádně chránili.


RYNKL

Děsí vás vrásky? Nebo chcete vědět, do jakého krému přesně investovat? Tahle aplikace vám pomůže a poradí, co přesně dělat. Je takovým malým kapesním "doktorem na vrásky". Respektive proti nim. Díky pravidelným fotkám si zmapujete místa na obličeji, kde vám vrásky nejvíce hrozí či kde se už udělaly, a hlavně zjistíte, jak se to v průběhu času mění i jak proti nim bojovat.


Sleepbot

Přijde vám vaše pleť mdlá a unavená? Naordinujte si brzkou večerku a hlavně – pravidelný dlouhý a kvalitní spánek! Pomoci vám v tom může aplikace Sleepbot, která vám bude připomínat jít spát i vás budit (příjemně – svůj dong si vyberete sami). Jako bonus budete přesně vědět, kdy jste toho kolik naspali a co to v důsledku znamená pro vaše zdraví a energii.

 


iHydrate

Dostatek vody je základ všeho. I spokojené pleti. Jestli máte problém s dodržováním pitného režimu, využijte malého pomocníka v podobě aplikace iHydrate. Připomene vám, kdy se napít, i vám řekne, kdy toho bylo dost.

 


Beautiful me

Máte pocit, že se vám změnil tón pleti nebo že se vám za posledních pár let změnil tvar tváře? Porovnejte si fotky a vývoj vašeho obličeje pomocí aplikace Beautiful me. Kromě změn díky ní můžete zjistit přesný odstín své pleti, nejčastější make-up a barvy, které používáte, na kolik let ve skutečnosti vypadáte a tak dále.