5 aplikací, které se vám na podzim budou hodit

1. Cozi. Máte pocit, že toho vaše rodina má nad hlavu, a to ještě nezačal předvánoční shon? Zorganizujte se! S touto aplikací levou zadní, s klidem a s dýňovým latté v ruce. Jmenuje Díky ní budete mít přehled o aktivitách a rozvrhu celé svojí rodiny, můžete si sdílet nákupní seznamy a mít po ruce i všechny ostatní "to-do" seznamy. 

2. Pumpkin recipes. Protože nevíme, jak vy, ale my už zase dýně vidíme úplně všude. Proto je čas je "likvidovat" jednu podruhou. Aplikace plná dýňových receptů vám s tím pomůže.

3. Luminosity. Nepodléhejte podzimní depresi a radši cvičte mozek. Stačí pár minut denně s aplikací Luminosity a je to.

4. Pzizz. Máte volno, venku prší a je zima. Co uděláte? Půjdete spát, to je jasné. Ať už si chcete užít krátký "power nap" nebo dohnat včerejší party, co se protáhla až do noci, tato aplikace vám pomůže s usínáním díky relaxačním zvukům.

5. Litsy. Pro všechny náruživé čtenáře, kteří se na klidné podzimní čtení u krbu těší celý rok. Aplikaci Litsy funguje jako sociální síť. Můžete sdílet oblíbené citáty z knih, vytvořit si vlastní čtenářskou historii nebo si značit tituly (třeba ty z ELLE Book Clubu), jejichž čtení zatím odložíte na později. Díky Litsy na ně v žádném případě nezapomenete!