5 aplikací pro zdravější život

Water Minder

Že je důležité pít hodně vody, víme všichni. Ale ruku na srdce, kolik litrů opravdu denně vypijete? Pokud vám dělá dodržování pitného režimu problémy, tahle aplikace je právě pro vás. Stačí si nastavit upozornění a aplikace vám dá vědět vždy, když máte vypít sklenici vody. 

Sleep Better

Tahle aplikace vám dá spoustu zajímavých a užitečných informací o vašem spánku. Před spaním můžete zadat, jestli jste hodně sportovali, jste ve stresu, pili jste kávu a tak dále, položíte mobil vedle sebe na matraci a jdete spát. Aplikace pak vyhodnotí, co a jak ovlivňuje váš spánek.

Aura

Cítíte, že byste si občas potřebovali odpočinout, chvíli na nic nemyslet, ale přes den to nestíháte? Tahle aplikace nabízí tříminutové meditace, podle toho, jak se zrovna cítíte. V úvodu zadáte informace jako je váš věk, váš pohled na svět a jestli meditujete pravidelně. 

Life Balance

Váš To Do List už má několik stránek a v diáři už skoro není místo pro další plány? Abyste nebyli v depresi, že nic nestíháte, vaplikaci zadáte vaše plány, úkoly a sny, přiřadíte jim důležitost, kolik času potřebujete na přípravu nebo jak často chcete úkol vykonávat. Ideální parťák na cestu za vaším lepším já.

7 minute workout

My v redakci si rychlá a efektivní cvičení nemůžeme vynachválit. Kdo by měl dneska čas chodit na několik hodin do fitka? S touhle aplikací vám stačí jen 7 minut. Je jen na vás, jestli budete cvičit ráno nebo večer, a nebo jestli se spokojíte s jedním cvičením nebo si sedmiminutovek naordinujete víc.