5 beauty zážitků pro tento týden

10 080. Přesně tolik minut má jeden týden. Co během něj zažijete, co uděláte pro to, abyste byla krásnější, zdravější a spokojenější? Inspirujte se na stránkách ELLE a prožijte naplno každou minutu vašeho života!

fb

Rozjasňovač ještě nikdy nebyl tak cool! Moc dobře to ví i Rihanna, která z projasněného obličeje udělala svůj příznačný look – Fenty face. Používá k tomu matující make-up, který rozbije na lících, rtech a očích rozjasňovačem Killawatt Freestyle Highlighter (Fenty Beauty, 860 Kč). Vyrábí se v 6 různých variantách (mono i duo) a najdete tu jemné přirozené odstíny i excentrickou zlatou, kterou využijete s příchodem večírkové sezony.

cara

 

ga

Matná rtěnka letos nechybí v žádné kolekci. Na poličce mám kromě značek Dior, Chanel, Yves Saint Laurent, Lancôme a M.A.C. i nejnovější přírustek v podobě Rouge d'Armani Matte (Giorgio Armani, 1040 Kč). Po záplavě červené, růžové a cyklaménové jsem si vybrala nude odstín, který podtrhuje přirozenou barvu rtů. Uvidíte, jak se bude líbit!

cara

 

opus

Už jsem vám říkala, že jsem závislá na čistých, právě umytých voňavých vlasech?Jedním z mých posledních úlovků je Salt Scrub Cleanse Opus Magnum (Urban Alchemy, 490 Kč, www.bezvavlasy.cz). Jedná se o peelingový šampon, který vlasy zbaví všech nečistot, stylingu a prachu. Dopřejte vlasům generální úklid i vy!

cara

 

fs

Kdyby měl skončit svět, chtěla bych, aby skončil právě tady. Při návštěvě Ava Spa v pražském hotelu Four Seasons Prague. Kromě sauny a páry tu najdete vitality bazén s vodopádem, úžasný výhled na Pražský hrad a hlavně šikovné ruce terapeutek, které provádějí ošetření kosmetikou Swiss Perfection, Sodashi či Omorovicza. Naposledy jsem vyzkoušela regenerační kosmetiku pleti od Omoroviczy (4200 Kč za 60 minut) a odcházela jako znovuzrozená. Po odlíčení obličeje terapeutka (ta nejlepší se jmenuje Sylva) provedla jeho peeling, nanesla růžové sérum na vypnutí pleti a oční krém a pak mi dala na obličej gázu, na kterou nakladla masku z drceného ovsa a pšenice obohacenou o minerály a vitamíny. Mezitím mi provedla masáž hlavy a vlasové pokožky (totální extáze). Poté následovala masáž obličeje speciálním masážním olejem a nanesení závěrečné péče. Výsledkem byla okamžitě omlazená pokožka a projasněný vzhled. Bohužel i deprese, že v prostorách Ava Spa nemůžu zůstat už napořád.

caras

Už jste navštívila novou vlajkovou prodejnu Sephora na Novém Smíchově? Nejenom, že je největší parfumerií v České republice, ale je také místem plným zážitků. Centrem parfumerie je „Beauty Hub“, kde poskytují zkušené beauty konzultantky zákazníkům profesionální služby v poradenství a líčení. A k mání jsou i nové exkluzivní značky jako vůně Acqua di Parma nebo 100BON. Zkrátka správná adresa, když si nutně potřebujete spravit náladu.