5 důvodů, proč je smartphone váš nejlepší přítel

Vědci také zjistili, že zatímco vlastní maminku i zmíněnou přítelkyni, s níž se znáte z mateřské školy, vám stačí vidět jednou za pár týdnů, pouhými patnácti minutami bez chytrého telefonu si zaděláváte na zástavu srdce způsobenou záchvatem paniky. Platí to i v případě, že vlastníte archivní kousek s displejem zdobeným pavoučí sítí prasklin, ale co teprve, jste-li majiteli stylového a výkonného zařízení, které se postupně stane vaším nejoblíbenějším doplňkem i plnohodnotným společníkem. Takový je designový smartphone Huawei Nova 3 s umělou inteligencí.

1. JE TO VÁŠ NÁHRADNÍ MOZEK

Svěřujete mu své plány, touhy, myšlenky a sny. Pamatuje si všechny zásadní informace včetně narozenin pratety a telefonního čísla na manikérku. Je jako vševědoucí křišťálová koule, jíž se můžete zeptat, jak dopadla poslední sezóna Hry o trůny, kdo vyhrál ve StarDance před sedmi lety, co může být příčinou té neustupující bolesti v zádech a kolik stojí boty z výlohy Na Příkopě. Huawei Nova 3 dokáže identifikovat objekty z vyfotografovaných snímků a vyhledat odkaz pro jejich zakoupení online.

2. UKAZUJE VÁS V LEPŠÍM SVĚTLE

Díky 24MPx duálním fotoparátům na přední i zadní straně vytvoříte s Huawei Nova 3 snímky jako ze zrcadlovky, i kdybyste byli sebevětší nemehla. Umělá inteligence odpracuje všechno za vás - jako byste si v placce telefonu pořád nosili profesionálního fotografa, který vám je neustále k ruce. Zkrášlující funkce aktivovaná při pořizování selfie je nebezpečně adiktivní, protože vám pomůže vytvořit autoportrét, na nějž se budete pokaždé dívat se stejně dojatým překvapením jako účastnice televizních proměn. 

3. NUDA JE S NÍM MINULOSTÍ

Už ani nevíte, čím jste se zabavovali ve frontě na poště před tím, než jste si do telefonu nainstalovali Candy Crush, Spotify a Instagram alias světovou zásobárnu obrázků toho, co všechno vám v životě uniká. Huawei Nova 3 je vybavený procesorem Kirin 970, jenž zkvalitňuje výkon při hraní (i graficky náročných) her a aplikací. Paměť o kapacitě až 132 GB pojme všechno, čím ji nakrmíte, a také je možné hrát hry a volat současně – což se hodí, když vám volají z práce, ale zároveň máte zaděláno na světový rekord v počtu sesbíraných digitálních bonbonů.

4. SPOJUJE VÁS S LIDMI – ALE JEN, KDYŽ CHCETE

Dovolí vám být společenský, když máte hovornou náladu, neboť si s ním nosíte v kapsy všechny své kamarády, ale zároveň vám poskytuje vděčnou bariéru před komunikací, pokud se na ni zrovna necítíte. Jen si spočítejte, kolikrát vás telefon zachránil před konverzací, jíž jste se toužili vyhnout, tím, že jste na něm vedli konverzaci s někým jiným. 

5. VŽDYCKY TU PRO VÁS BUDE

Smartphone to superhrdina, který vás v kombinaci s GPS lokátorem a nepřemožitelným datovým tarifem vytáhne prakticky z jakékoli šlamastyky. Není vám nikdy hloupé jej o cokoli požádat, což se nedá říct o kamarádovi, jemuž je vám žinantní volat, protože má dost starostí rodinou a víte, že mu dlužíte dvě stovky. Huawei Nova 3 má skvělou výdrž baterie, výkonný procesor a jako správný přítel rozezná i v přítmí vaši tvář, po jejímž rozpoznání se odemkne. Během dvou dní jsme smartphone vystavili zatěžkávací zkoušce: dokumentovali s ním dění na pařížském fashion weeku. Jak jeho fotografické schopnosti obstály, se můžete podívat v galerii.

 

 

Jak fotí Huawei Nova 3?