5 KOSMETICKÝCH VĚCÍ, KTERÉ VÁM ZMĚNÍ PODZIM

Multifunkční jemná vůně na vlasy Protective Hair Perfume, Sachajuan (www.bomton.cz). Po použití vlasy nejen krásně voní, ale taky je chrání před UV zářením, hydratuje, umí si poradit se statickou elektřinou a dodává lesk. Super pro ty z vás, které si nechtějí mýt vlasy každý den (protože je druhý den úprava nejlepší), ale zároveň si přejete mít pocit čistých a voňavých vlasů. 50 ml za 920 Kč

1_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

MASKA GLAM GLOW je kosmetický hit a teď uvádí další novinku – čisticí masku Power Mud. Ta proniká do hloubky pokožky, kde odstraňuje veškeré nečistoty (mastnotu i make-up). Koupíte v parfumeriích Douglas za 1395 Kč. Návod na použití? Naneste rovnoměrnou vrstvu a nechte 5 až 10 minut zaschnout. Po opláchnutí vodou ji navíc dočistěte čisticím olejem.

2_copy_copy_copy_copy

RTĚNKA NARS

K dvacátému výročí značky Nars vytvořili 20 překrásných odstínů. Musíte zkusit. Matné, syté, moderní. Mňam!

3_copy_copy_copy

LIPOVÁ ŘADA, NOBILIS

Jestli neznáte českou kosmetiku Nobilis, tak se s ní musíte seznámit. Vážně! Vynikající jsou jejich biofáze, arganový krém, odličovací olej, šampony atd., atd., atd. Nyní uvedli novou řadu z lípy. Ta má chránit a bojovat proti prvním vráskám. Najdete v ní: projasňující krém, čisticí balzám pro šetrné čištění a odličování, pleťovou masku pro výživu a detoxikaci a zpevňující tělové mléko. Zkuste a neprohloupíte! 

Snimek_obrazovky_2014-10-14_v_16.03.45

Sérum Super Multi-Corrective Eye-Opening Serum, Kiehl’s. Hydratuje, vypíná, rozjasňuje a hned po nanesení budete mít pocit, že je vaše pleť hebčí. Obchod Kiehl’s najdete v OC Nový Smíchov. 

Snimek_obrazovky_2014-10-14_v_15.59.55