5 nejoblíbenějších estetických zákroků

1. Prsní implantáty Po celém světě na tento typ plastické operace chodí většinou mladé ženy. I když jsou větší prsa už dlouhá léta na prvním místě v oblíbenosti plastických operací, dnes jsou nejdůležitější přirozeně vypadající ňadra. Devadesátkovým balónům už odzvonilo.

2. Liposukce Podle studie York University v Torontu je dnes pro mladé lidi obtížnější zhubnout víc, než tomu bylo u předchozí generace. Liposukce tak zůstává oblíbeným plastickým zákrokem i pro mileniály.

3. Nos Selfíčka si fotíme ze všech možných úhlů, a tak je pěkný nos naprostá nezbytnost. Například v roce 2016 si plastiku nosu nechalo udělat 71 tisíc amerických mileniálů. Celosvětově tento zákrok podstoupilo 65% mladých lidí.

4. Břicho Jelikož dnes mají mladé holky děti poměrně brzy, je pro ně plastika břicha hodně oblíbeným zákrokem. Tahle generace byla navíc odmala vystavována mediální masáži dokonalých těl. Ploché břicho je pro ně zkrátka nutnost.

5. Prsa Pro generaci Y není tak důležitá velikost jako spíš hezký tvar a pevná kůže. Takže i když zvětšení prsou stále vede, dnes si mnoho mladých dívek nechává svá ňadra jen pozvednout.