5 podzimních beauty vychytávek

xx

Obličejová mlha 03, Rosa Aromatherapy, 849 Kč

Profily českých celebrit a beauty nadšenců v posledních dvou týdnech spojuje několik novinek. První z nich jsou dvě obličejové mlhy z dílny známé vizážistky Margity Skřenkové a aromaterapeutky Jany Hanulíkové Lošťákové a jejich nové značky Rosa Aromatherapy. Já si oblíbila mlhu 03 s gerániem, bergamotem a levandulí. Slouží jako tonikum, které příjemně osvěžuje pokožku,zklidňuje pleť a působí konejšivě na zjitřené emoce. Mlhu můžete použít před nanášením make-upu nebo jako osvěžení kdykoliv během dne. 

cara

 

 

rcp

Rouge Pur Couture The Slim, Yves Saint Laurent, 1020 Kč

Ačkoliv je můj styl spíše usedlý a mým typickým outfitem jsou levisky a košile, se rtěnkami se dokážu vyřádit. Nejvíc mě na podzim nadchla novinka od Yves Saint Laurent. K mání je ve více než dvaceti barevných variantách, má hutný pigment, takže kryje už v jediné vrstvě a díky inovativnímu tvaru se dobře nanáší. Zamilovala jsem si ty nejkřiklavější odstíny růžové a červené, mrkněte na ně i vy! Tenhle odvaz stojí za to.

cara

 

c

Make-up Even Better, Clinique, 990 Kč

Tak tomu říkám chytrý make-up. Nejenom že sjednoduceje barevný tón pleti, kryje nedokonalosti, ale ještě pomáhá předcházet vzniku pigmentových skvrn a redukuje ty stávající. Složení doplněné o vitamin C a antioxidany vytváří na pleti zdravý rozzářený a sjednocený tón, který si zamilujete. SPF 15 chrání před vznikem nových pigmentových skvrn a skvěle se hodí pro zimní měsíce. Bez tohohle make-upu do kanceláře ráno neodcházím.

cara

 

p

Parfémovaná voda Ad Libitum, Pigmentarium, 3690 Kč

Druhou senzací Instagramu je český niche parfemářský počin, nový parfumérský dům Pigmentarium. Parfém Ad Libitum Tomáše Rice a Jakuba F. Hiermanna je unisexovou citrusově dřevitou vůní a o je vskutku zajímavým mixem neroli, mandarinky, cedru, mechu a pačuli. Ad Libitum je inspirováno září slunce nad Pražským hradem. Víte jak voní? Zjistit to můžete v pražském beautu concept storu Ingredients. 

carall

Vonná svíčka Love Letter, Meadows, malá (60 hodin hoření) 1090 Kč, velká 4990 Kč (150 hodin hoření)

Iris, vetiver a kardamon představují krásně jemnou vůni, která kterýkoliv interiér promění v oázu klidu a bezpečí. Novinková vůně Love Letter je poctou zamilovaným a chytne vás za srdce. A jak už jsme u české značky Meadows zvyklí, české sklo, eko sójový vosk jsou samozřejmostí. Love Letter můžete zakoupit v MAXI velikosti, která vydrží nekonečně dlouho, ale i klasické, která váš byt provoní na 60 hodin.