5 tipů, kam na Valentýna v Praze a okolí

1. Na brunch do Café Savoy

Rezervujte si tu místo a vyrazte s partnerem na vydatnou snídani. Pokud hledáte v tento den něco lehce romantického, elegantní Café Savoy je tou pravou volbou. Jejich francouzský toust je legendární a pro tento den jako stvořený. 

hhgh

2. Na víno do Dvojky

Večer to bude chtít nějaké dobré víno. V hezkém interiéru, s příjemnou hudbou a za jemného svitu svíčky. My hlasujeme pro nový podnik Dvojka ve Veletržní ulici. 

jhj

3. Na procházku do Průhonického parku

Procházka zasněženým parkem ruku v ruce a čas jen pro vás dva. Tady se snadno ztratíte a nepotkáte ani živáčka. Pak zajděte do nedaleké Babiččiny zahrady na něco dobrého k jídlu nebo do creperie U slepiček na vynikající palačinku. 

jhdjh

4. Do kina na Složku 64

Jestli máte rádi napětí a večer v kině je podle vás ideálně strávený čas, pak určitě běžte na nový film podle knihy dánského spisovatele Jussiho Adlera-Olsena. Při sledování Složky 64 se rozhodně nudit nebudete. 

jhj

5. Na výlet do Kutné hory

Praha už vás omrzela, ale nikam daleko se vám nechce? Pak si zajeďte do Kutné Hory. Najdete tu spoustu roztomilých kavárniček a bister, můžete obdivovat místní architekturu a památky nebo zajít do nádherné Galerie středočeského kraje

hjh