5 trendů, na něž se můžeme těšit v roce 2019

Nový rok bude plný nečekaných trendů. Minimalismus bude v příštích měsících záhodno vyměnit za barvy, výrazné doplňky a kombinovat se bude hlavně nekombinovatelné. Nesmíte se bát, že budete vypadat trochu jinak (rozumějte, jako kdybyste se oblékala ve spěchu a po tmě), o to totiž v příštím roce půjde především. Nechat kreativní šťávy proudit je hlavním trendem roku 2019. 

Saténové sukně

Sáténové sukně v létě doslova ovládly Instagram. A nikam se neodporoučely ani na zimu, jak se to se sukněmi občas stává. S teniskami, martenskami, kozačkami i s mokasínami. Nic není špatně. 

Zvířecí vzory

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Zvířecí vzory se pomalu stávají nezbytnou klasikou. Nemusíte se vůbec bát, že v nich budete vypadat uměle nebo moc výrazně. Nosit je je stejně snadné jako nosit černou nebo béžovou. Když si na krk nepověsíte zlatý řetěz s diamanty, umí být jemné a neutrální. 

Skřipce a sponky

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Zkrotit vlasy a yzrát na bad hair day nikdy nebylo snazší. Skřipců a sponek letos můžete použít kolik chcete a nebude vám poletovat ani jeden vlásek. 

Zelená

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Když budete koukat na velké zelené plochy, prý si tak spravíte zrak. To sice potvrdit nemůžeme ale co rozhodně slibujeme je, že v zelené budete mít mnohem lepší náladu a taky to, že vám bude hodně slušet. Že budete vypadat jako žabka co se stratila ve městě? No to je právě skvělé, ne? 

Kloboučky

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Kloboučky budou všude! Aby taky ne, jsou skvělé. Chrání před deštěm, sluncem i bad hair dny a i ten nejjednodušší outfit bude díky němu mnohem, mnohem zajímavější.