6 aplikací, které musíte mít už před Vánocemi

Odpočítávání do Vánoc přináší mix stresu i radosti v nás všech. Ať už jde o nakupování dárků, balení dárků, nakládání stromečku nebo marná snaha si téměř kdekoliv zarezervovat stůl, protože v celém městě už probíhají vánoční večírky, předvánoční čas umí být pěkný chaos.

Ale naštěstí si ho jde usnadnit. Jen na to musíte jít chytře, a jako první obchod, kam zamíříte, si vybrat App Store.

Víme o šesti aplikacích, které vám pomůžou s organizací i odreagováním před Vánocemi i během Štědrého dne. Zaručeně!

1/ Santa’s Bag

Velká rodina a ještě větší seznam kamarádů. A se všemi se máte vidět a dát si dárečky. Ale jak si pamatovat, co komu dát? Aplikace Santa's Bag vám pomůže. Můžete si v ní přehledně zorganizovat seznam všech odbarovávaných, nastavit si budget, zaznamenat si své nápady na dárky i svůj seznam sdílet. Na svou sestřenici přes koleno už nezapomenete!

2/ Tender

Představte si Tinder, ale na recepty. Voilá, máte Tender. Perfektní způsob, jak nevypadnout ze cviku swipování a přitom si užít svátky na maximum, i pokud se vám zrovna nechce randit.

3/ Headspace

Chcete na chvilku vypnout od vánočního chaosu? Stačí vám k tomu pár minut a telefon. Aplikace Headspace vás v rámci desetiminutových lekcí naučí i naprosté základy meditace, takže je vhodná pro naprosté meditační začátečníky. Mimochodem, nedá a ni dopustit ani Emma Watson. 

4/ Christmas Radio

Potřebujete se naladit, ale soundtrack z Lásky nebeské už znáte nazpaměť a na klasické koledy je ještě brzo? Vyzkoušejte Christmas Radio, aplikaci, která zadarmo shromažďuje 50 rádiových stanic, které si můžete přehrávat jak chcete, klidně i během roku. Zkusíte spíše North Pole Radio nebo Kristmas Kountry?

5/ How the Grinch Stole Christmas

Až se budete potřebovat odreagovat sama anebo zabavit své děti, až budete péct cukroví nebo balit dárky, vezměte k ruce tento animovaný příběh s úkoly na každé stránce a užijete si hodiny zábavy (anebo klidu).

6/ Elf Yourself

Touto aplikací jsme se bavili už minulý rok, ale i letos věříme v její sílu rozesmát. Vytvořte si zábavné a originální video přáníčko pro vaše blízké a berte předvánoční shon s nadhledem a v roztančeném rytmu jako elf.