6 beauty novinek, jež milujeme na nové kolekci L’Occitane

V dubnu se na pultech obchodů naší oblíbené francouzské značky L’Occitane objeví řada novinek a nás napadlo, že vám jich pár vybereme a uspořádáme takový menší „beauty haul“. Protože věříme, že závislé na přírodní kosmetice rozhodně nejsme samy.

Nová kolekce byla inspirována barevným, chutným ovocem bohatým na vitamíny, které roste v teplém Středomoří zalitém sluncem. Pomelo, jehož olej byl použit v ovocných rtěnkách, se s maximální možnou péčí pěstuje v chráněné oblasti na Korsice a sklízí se ručně. Organická mrkev byla vypěstována v srdci Provence a olej z granátového jablka se tradiční metodou vylisoval za studena. Za všemi přísadami stojí manuální schopnosti, jež berou v potaz všechny vlastnosti daného ovoce, a tak se neextrahuje nic než to nejlepší. 

Můžete se těšit na pleťové peelingy, masky, balzámy a rtěnky. Určitě vyzkoušejte produkt Radiance Mask,  obohacený o pomelo, jenž obsahuje přírodní ovocné kyseliny, které okamžitě začnou odstraňovat starou pokožku. Za pozornost stojí i zklidňující pleťová Soothing Mask s čerstvě natrhaným černým rybízem z oblasti Ardèche, která obsahuje hořčík a vápník - minerály pro správnou funkci pokožky naprosto nezbytné. Nás v ELLE baví i čistící pleťová Purifying Mask, vyrobená z čerstvě natrhaného organického tymiánu. Zmatňující textura přípravku, která připomíná pyré, okamžitě vstřebá přebytečný maz a jemně odstraní odumřelé buňky. 

A nezapomeňte vyzkoušet také ovocné hydratační rtěnky s ovocným složením, vitaminem E a olejem z pomela, mrkve a granátového jablka. Postarají se o okamžitou hydrataci, jemnost a hlavně mají neuvěřitelné barvy. My jsme se zamilovali do odstínu, který jsme poprvé viděli na Petře Kvitové: 050 RED-Y TO PLAY.

Které kosmetické novinky od L'Occitane nás baví: