6 módních kousků, bez kterých se v zimě neobejdete

Máte pocit, že svůj zimní look už máte doladěný a najednou bum... - 17°C, sníh a panika, že vám chybí pořádné boty, kabát se nedá zapnout až ke krku a ani ta čepice z minulého roku najednou nevypadá dostatečně cool. Čas to napravit.

Podívejte se na 6 triků, jak si zachovat styl i v těch největších mrazech a jaké kousky by vám tuhle zimu rozhodně neměly chybět.

Tyhle příští týden, až zase bude sněžit, stoprocentně oceníte...


 

 image 23 b19cb

1. KABÁT, KTERÝ ZAUJME NA PRVNÍ POHLED

Teplý kabát je do mrazů jasná věc, pokud ale zvolíte nějaký výrazný, budete ho milovat o to více. Proč? Dodá šmrnc a pozvedne jakýkoliv outfit na 100%, takže si budete připadat skvěle, i kdybyste pod ním měla třeba pyžamo. I venkovní chumelenice vám bude zčistajasna jedno. Podle diktátu této sezóny vsaďte na trendy žlutou, oranžovou nebo růžovou barvu. Pokud se na výrazné barvy necítíte, tak zvolte alespoň velikou péřovku, která je zase in, anebo bílý chlupatý kabát, který si oblíbily celebrity.


 chiara ferragni in gucci new ace sneakers with crocodile detail on the back 1 44ce2

2. ZÁBAVNÉ ZIMNÍ DOPLŇKY 

Když nezafunguje samotný kabát, vsaďte na výrazné doplňky. Ideálně vtipné a barevné - takové, které vás okamžitě pozitivně naladí. Inspirovat se můžete u blogerky Chiary Ferragni, která má nějaký vtipný kulich nebo šálu vždy po ruce.


 

Brooke Testoni TOME Ellery Uniqlo WatsonxWatson 2 45c5b
3. TENKÉ HŘEJIVÉ VRSTVY

Je cool vrstvení, kterým dosáhnete trendy stylingu a vrstvení, které má za cíl jediné: udržet vás v teple, aniž byste u toho vypadala jako panáček Michelin. V takovém případě sáhněte po tenkých a funkčních kouscích. Největší oblíbenec všech fashionistek? Termo oblečení značky Uniqlo


 

0502083038fc1cf9443ff518f2fe95d7 02215
4. POHODLNÉ PLETENINY

Tlustý vlněný svetr, který hřeje, ale současně kouše, je vám na nic. U pletenin na zimu si zvolte takový materiál, který je vám příjemný i na holou kůži. Tuto sezónu se navíc do popředí dostaly pletené sety, takže v pohodlí můžete být klidně od hlavy až k patě. Trend si zamilovaly hlavně minimalistky a inspirovat se můžete třeba u návrhářky Charlie May.


 

Paris fashion week street style parisian sailor cap denim mini skirt checked blazer chloe similar lace up boots trends 2016 8b515
5. PUNČOCHY PRO KAŽDÉHO

Punčochy jsou letos must-have a na své si přijde každý. Snad nikdy nebylo na výběr z tolika vzorů jako tuto sezónu. Jedním z největších trendů jsou ty síťované, které se nosí k sukním a šatům, ale klidně i pod džíny. Stejně skvěle vypadají všechny krajkované, které i z vašich starších "malých černých" udělají žhavou novinku. Velký výběr má například obchod Calzedonia. 


 

How to wear timberland boots 7 b42da
6. COOL BOTY, NA KTERÉ JE SPOLEH

Zapřemýšlejte, jaké kombinace v zimě nosíte nejčastěji a podle toho vyberte si vyberte boty. Takové, které budou cool, ale i s nimi zvládnete chodit venku. Přeci jen, skrývat se celý den v Uberu nejde. Kdo spíše nosí sukně a šaty možná raději sáhne po kozačkách nad kolena. Kdo miluje džíny, ať zvolí úzké kotníkové kozačky. Celebrity si letos nejvíce oblíbily "sock boots", tedy kozačky, které téměř dokonale obepínají nohu, hlavně kolem kotníků. Pokud máte raději něco pevnějšího, zvolte cool městskou verzi pohorek, které si oblíbila nejedna street style hvězda. Koneckonců, právě ty jsou do sněhu naprosto nejlepší.