6 nejvíc cool sukní na jaro

midi cc498

_belle.vie_

1. Midi

Midi sukně jsou obrovským trendem celého letošního roku, který sluší opravdu všem. Nejlepší na této sukni je, že se dá nosit ke všemu. Můžete ji kombinovat se svetry, volnými triky i košilemi. Výběr bot je jen a jen na vás, protože vypadají skvěle s teniskami, botami na podpatku, ale třeba i s pantoflemi. U midi sukní se meze prostě nekladou. Budete raději sofistikovaná, nebo rebelka?

 

 

vzor 87179

ornellasacre

2. Se vzory

Nejjednoduší způsob jak oživit svůj šatník je přidat do něj barevný kousek. Pořiďte si na jaro aspoň jednu sukni se zajímavou aplikací či vzorem. K sukním s výšivkou se nejlépe hodí bílé košile a topy. Nebojte se experimentovat!

 

 

kozena afaf5

deavarga

3. Kožená

Kůže rozhodně nemusí být jen vyzývavě sexy, pokud zvolíte ty správné doplňky. Nejlépe vypadají s teniskami a bombery. Kožené sukně si oblíbila například Rihanna nebo Kendall Jenner. Nebojte se barev, vypadají totiž skvěle nejen v černé, ale i ve vínové nebo béžové.

 

 

dzinova 4c13e

lespetitesjoiesdelavie_com

4. Džínová

Takovou sukni jste už ve skříni aspoň jednou měla. To však vůbec není problém. Jak se nám všem ověřilo, trendy se neustále vrací. Tak proč k chokeru a crop topům nepřidat ještě džínovou minisukni? Pokud se vám taková délka nelíbí, džínová vypadá skvěle i delší.

 

 

volany a3220

blondaholik

5. S volány

Aktuálním trendem Instagramu a blogů jsou sukně s volány. Ať už v podobě pouzdrových sukní, které mají pod koleny rozšířenou volánovou aplikaci, nebo jako minisukně, které ji mají po celé své šířce. Ráda čníte z davu? Tak jakto, že ji ještě nemáte?

 

 

propinaci 74352

lyve.id

6. Propínací

Vzpomínate na film z 90. let Clueless, kde hlavní hrdinka Cher nosila vínovou propínací sukni? Pořiďte si také jednu! Nejlépe vypadá v kombinaci s rolákem, ale rozhodně nešlápnete vedle, když ji sladíte s trikem vaší oblíbené kapely nebo pruhovaným s dlouhým rukávem.