7 fitness influencerů, které se před létem vyplatí sledovat na Instagramu

Chtěli bychom vám taktně připomenout, že léto se blíží mílovými kroky. No… spíš už je takříkajíc za dveřmi… Nebo na ně doslova klepe! Proto pokud potřebujete vyrýsovat, zhubnout a hlavně namotivovat k tomu, abyste vstala z gauče, rozhodně na Instagramu najděte tyto profily. Stačí se na ně totiž ráno podívat a rázem vám bude jasné, že cvičení může být nejen velká zábava, ale také závislost. A ta odměna!!!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Amanda Bisk

@amandabisk

696 tisíc followers

Miluje jógu, gymnastiku, pilates a její videa s cviky na protahování jsou naprosto legendární. Pokud máte rádi zvířata, tak vás určitě potěšíme, že téhle Australance na nich většinou dělají společnost její dva jezevčíci. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Heather Andersen

@heatherandersen_

34,2 tisíc followers

Zakladatelka jedinečného pilates programu a studia New York Pilates. Stačí pár dní, aby vám přesvědčila zajít na lekce pilates na reformerech a nebo si ho rovnou koupit domů!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Marie Helen Bowers

@balletbeautiful

576 tisíc followers

Primabalerina, matka a majitelka baletního studia v New Yorku má ve svém portfoliu spolupráci třeba s Natalii Portman nebo Gigi Hadid.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Massy Arias

@massy.arias

2,5 milionu followers

Více jak dva miliony followers se zbláznily do sportovního programu této zdravotní koučky, který dokonale kombinuje kardio a posilování vnitřních svalů. A pokud máte děti, určitě vás budou bavit i fotky její nádherné dcery Indi.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Robin Arzon

@robinnyc

138 tisíc followers

Baví vás běhání? Pak přidejte ke svým followers tuhle atletku, autorku fitness knih a právničku zároveň. Její Instagram je plný inspirace, tipů a praktických rad.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Dana Arnold

@acrosprout

51 tisíc followers

Všichni už dávno víme, že jóga je skvělá pro tělo a navíc hodně fotogenická. Ale až uvidíte fotky Dany, na kterých pózuje se svým přítelem Nicholasem, pochopíte, že může být ještě hodně sexy!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Anna Victoria

@annavictoria

1,3 milionu followers

Tahle osobní trenérka má prostě dokonalé tělo. Většinu followers na ní ale rozhodně baví její upřímnost. Její vtipný sarkasmus vás naprosto dostane.