8 cool účesů s krátkými vlasy podle Cary

Určitě jste o tom už také několikrát uvažovala. Prostě to vše "shodit" a nechat si vlasy ostříhat nakrátko. Jenže pak vás vyděsilo, že s nimi už nic neuděláte než vám dorostou alespoň po ramena, a budete mít ke všemu stále ten stejný účes. Máme pravdu?

Jenže i s naprosto krátkými vlasy se dá kouzlit. Skvělým důkazem je naše listopadová cover star Cara Delevingne. Od té doby, co se ostříhala kvůli natáčení, střídá cool účesy na hlavě ještě častěji, než když měla dlouhou blonďatou hřívu.

Pokud o novém sestřihu zrovna uvažujete nebo naopak hledáte inspiraci, co s tím stávajícím, podívejte se na osm super stylingů v podání slavné modelky a herečky a její dvorní hair stylistky Mary Roszak. Pixie cut nikdy nevypadal více cool.


1. Třpytky

Super chic a na první pohled nenápadný styling, který se perfektně hodí na večírkovou sezonu, která pomalu začíná. Stačí smíchat třpytky a gel a širokým štětcem či malým hřebínkem nanést na spodní část vlasů.


2. Elegantní mašle

Mašle byly snad na všech přehlídkách podzim-zima 2017. Uvažte si tenkou sametovou mašli kolem hlavy jako Cara a budete hvězdou kanceláře.


3. Maxi doplňky

Čím kratší vlasy, tím větší doplňky do vlasů. Takové pravidlo zastává Cařina hair stylistka Mara Roszak, kdykoliv Cara vyráží na honosný event.


4. Metalické akcenty

Stříbrná je zase hot. To se můžete přesvědčit i na módních stránkách v našem novém čísle i na Cařině hlavě. Cool efekt zaručen!


5. Nasprejované ornamenty

Sprej = nekonečné možnosti, co si na hlavě vyrobit. Dozdobování přes šablonu si toto léto zamilovala krom Cary i Katy Pery i Kristen Stewart.



6. Skládané vlny

Pokud máte horní část vlasů delší, rozhodně vyzkoušejte jemně pokládané vlny a lesklý styl alá Gatsby. Pokud vám horní vlasy ještě nedorostly, nezoufejte – máte skvělý plán na silvestrovskou party!


 

7. Think pink

Nikdy nebyla lepší chvíle vyzkoušet si tu barvu, kterou jste celý život chtěla. Na krátkých vlasech skvěle vynikne a snadněji se odstraní, pokud vás přestane bavit. Co říkáte na světle růžovou?


 

8. Baret

Přitáhněte pozornost! Trendy pokrývka hlavy vypadá skvěle ke všemu.